ΛΑΡΙΣΑ

Πόνος στην 3η ηλικία: Υπάρχει λύση!

Η Αναισθησιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο Τομέας Υγείας της  Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση με θέμα: «Πόνος στην 3η ηλικία. Υπάρχει λύση!». Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των ηλικιωμένων για τα είδη πόνου και τη θεραπεία τους, καθώς ο πόνος αποτελεί την κύρια ενόχληση στην 3η ηλικία και συμβάλλει σημαντικά στην επιδείνωση της ποιότητας της ζωής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Κ.Α.Π.Η. Ηρώων Πολυτεχνείου & 23ης Οκτωβρίου, την Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 18:00-20:00, ενώ στα προσεχή σχέδια της Κλινικής είναι και η πραγματοποίηση παρόμοιων εκδηλώσεων με επίσκεψη σε όλα τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Λαρισαίων με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τα Ιατρεία Πόνου της Κλινικής.

Η ενημέρωση θα γίνει με τη μορφή ολιγόλεπτων διαλέξεων, ενώ μέσω μικρών ομάδων με τη συμμετοχή προσωπικού και κοινού θα δοθεί η δυνατότητα συζητώντας απευθείας με τους ειδικούς να λυθούν απορίες για την αντιμετώπιση του πόνου σε αυτή την ηλικία, με τη χορήγηση ή όχι φαρμακευτικής αγωγής.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η Καθηγήτρια και Διευθύντρια της Κλινικής Ελένη Αρναούτογλου, ο Θεόδωρος Κυρόπουλος, Κλινικός Βιοχημικός, Υπεύθυνος Τομέα Υγείας Δήμου Λαρισαίων, οι Ιατροί της Κλινικής Χαραλαμπίδου Α., Μπουζιά Α., Τσιάκα Α., Λάσδα Ε., Κουτσοθύμιου Α., Λαού Ε., Χατζημιχαήλ Μ., Παπαδόντα Μ.Ε., Παπασπύρου Δ., η ορθοπεδικός Αρναούτογλου Χ., η Προϊσταμένη της Αναισθησιολογικής Κλινικής Γκουντρουμπή Σ. και οι Νοσηλευτές Καραδόντας Ι., Ντέλλα Α., Μητσιούλη Ε.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις