Πενθεί για τους αδικοχαμένους αξιωματικούς η ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε στις: 20 Απριλίου 2017, 18:39

Η ΠΑΕ ΑΕΛ απέστειλε αίτημα στη Superleague για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη, στη μνήμη των τεσσάρων θυμάτων της πτώσης του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο στο Σαραντάπορο.

Η διοίκηση των «Βυσσινοί», μέσω ανακοίνωσής, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των άτυχων αξιωματικών, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος πως στο κυριακάτικο παιχνίδι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ πενθεί και συμπάσχει. Ο αδόκητος χαμός των τεσσάρων ηρώων συγκλονίζει τις καρδιές όλων μας. Συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος των οικείων τους και ως μέλη της βυσσινί οικογένειας, που από χθες καταμετρά νέες απώλειες, κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη των αθανάτων.

Ως ελάχιστο δε δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης στην απαστράπτουσα πατριωτική τους διαδρομή, η ΠΑΕ ΑΕΛ, με πρωτοβουλία του κ.Αλέξη Κούγια, απέστειλε αίτημα στην Super League προκειμένου να τηρηθεί στον αγώνα με την ΠΑΕ Ξάνθη ενός λεπτού σιγή.

Αν και …Των αντρειωμένων ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται, είμαστε βέβαιοι ότι ο Ύψιστος θα τους κατατάξει στις δικές του στρατιές και θα απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο των αγαπημένων τους προσώπων. Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !!!»

Πηγή: gazzeta.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ