ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αυτή η εικόνα αξίζει στους Λαρισαίους; – Ζητείται τσίπα από τη δημοτική αρχή της Λάρισας!

Φωνή βοώντως εν τη ερήμω μοιάζουν τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα τόσο από το onlarissa.gr, όσο και από σχεδόν το σύνολο των μέσων ενημέρωσης της Λάρισας, για την άθλια κατάσταση που προσβάλει τον πολιτισμό και τους ίδιους τους Λαρισαίους, που επικρατεί στους πεζοδρόμους με τα τροχοφόρα.

Οι εικόνες που βλέπετε παρακάτω είναι τραβηγμένες στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Παπακυριαζή, το μεσημέρι του Σαββάτου. Πλήθος ανθρώπων που βγήκαν να απολαύσουν την ηλιόλουστη ημέρα και δίπλα δεκάδες μηχανάκια, αυτοκίνητα κάθε μεγέθους και στο ενδιάμεσο κάποιοι “ταλαίπωροι” να προσπαθούν να περάσουν με δυσκολία, λες και το επιχειρούσαν σε κάποια πολυσύχναστη λεωφόρο. Να μη μιλήσουμε για τους γονείς με τα καροτσάκια…

Η ίδια δημοτική αρχή που τόσο προεκλογικά, όσο και στην αρχή της θητείας, διαβεβαίωνε πως θα έκανε πράξη όλα όσα η ίδια κατήγγειλε επί της προηγούμενης δημαρχίας, σήμερα ποιεί την νήσσαν.

Οι εξαγγελίες περί “τηλεσκοπικών μπαρών και καμερών ασφαλείας” και τα υπόλοιπα μεγαλεπήβολα σχέδια βρίσκονται ακόμη στα χαρτιά. Την ίδια ώρα, η δημοτική αστυνομία παραμένει άφαντη σχεδόν σε καθημερινή βάση, παρά το γεγονός πως αυτή η δημοτική αρχή έδωσε.. “μάχη” για την επαναλειτουργία της. Σαββατοκύριακα όμως, όπως μαθαίνουμε, η δημοτική αστυνομία έχει… ρεπό!

Το χειρότερο όλων όμως δεν είναι πως η δημοτική αρχή αποδεικνύεται καθημερινά κατώτερη των περιστάσεων, αφού έχει παταγωδώς χάσει τη μάχη με τα αυτονόητα της καθημερινότητας, αλλά ότι σφυρίζει αδιάφορα στη θέα αυτής της ήττας…

Καμαρώστε:

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις