Ο Όμιλος FFGroup στηρίζει τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αθηναίων

Δημοσιεύθηκε στις: 16 Φεβρουαρίου 2017, 18:27
Αφροδίτη Πηγή, CorporateAffairs&PublicRelationsDirectorFFGroup, Ελένη Κατσούλη, Πρόεδρος ΚΥΑΔΑ, Γ. Καμίνης, Δήμαρχος Αθηναίων, ΜαρίζαΚουτσολιούτσου, Όμιλος FFGroupΑφροδίτη Πηγή, CorporateAffairs&PublicRelationsDirectorFFGroup, Ελένη Κατσούλη, Πρόεδρος ΚΥΑΔΑ, Γ. Καμίνης, Δήμαρχος Αθηναίων, ΜαρίζαΚουτσολιούτσου, Όμιλος FFGroup

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Όμιλος FFGroup(FolliFollieGroup) συνεχίζει ενεργά τη στήριξή του στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) με μια σημαντική δωρεά 400 και πλέον ειδών ένδυσης (μπουφάν, σακάκια, παντελόνια, πουκάμισα, μπλουζάκια, ζακέτες κ.λπ.) και υπόδησης από τα brand που αντιπροσωπεύει.

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων κου Γιώργου Καμίνη και της καςΜαρίζαςΚουτσολιούτσου, του Ομίλου FFGroup, έγινε η παράδοση των προϊόντων στην Πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων κα Ελένη Κατσούλη.
Ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του ΚΥΑΔΑ και του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών, ενισχύει περισσότερες από  10.000 οικογένειες, δηλαδή 26.000 πολίτες, που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. 

Ο  Όμιλος FFGroup, κατανοώντας το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται, στηρίζει το έργο του ΚΥΑΔΑ από το 2015 και θα συνεχίσει να συμβάλει στην ανθρωπιστική του δράση με παρόμοιες ενέργειες.«Όταν μεγάλοι όμιλοι, όπως ο όμιλος FolliFollie, στηρίζουν τις κοινωνικές δομές του δήμου Αθηναίων, όχι μόνο ενισχύονται περισσότεροι συμπολίτες μας αλλά πετυχαίνουμε αυτό να γίνεται με μεγαλύτερη συχνότητα και σε μεγαλύτερο εύρος ειδών πρώτης ανάγκης» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, επισημαίνοντας ότι «στρατηγικός στόχος του δήμου Αθηναίων είναι, με εξειδικευμένες δράσεις, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε οι άνθρωποι αυτοί να επιστρέψουν στην κανονικότητα».


Αφροδίτη Πηγή, CorporateAffairs&PublicRelationsDirectorFFGroup, Ελένη Κατσούλη, Πρόεδρος ΚΥΑΔΑ, Γ. Καμίνης, Δήμαρχος Αθηναίων, ΜαρίζαΚουτσολιούτσου, Όμιλος FFGroup

Η κα ΜαρίζαΚουτσολιούτσου, του Ομίλου FFGroup, δήλωσε σχετικά: «Ο Όμιλος FFGroup με συνέπεια και συνέχεια στηρίζει το έργο ζωής του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης, καθώς και του Κόμβου Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθώ το χώρο σε ώρα λειτουργίας  και να διαπιστώσω και η ίδια το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί».

Η πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης κυρία Ελένη Κατσούλη τόνισε ότι «οι εγγεγραμμένοι, μεταξύ των οποίων 5.500 παιδιά, λαμβάνουν πακέτα τροφίµων, είδη ρουχισμού και υπόδησης, φάρµακα, είδη προσωπικής υγιεινής και προϊόντα για παιδιά, ενώ δέχονται ιατρική φροντίδα και ψυχοκοινωνική υποστήριξη», υπογραμμίζοντας ότι «χρόνο με τον χρόνο οι ανάγκες μεγαλώνουν».

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό παρακαλούμε επικοινωνήστε:
ΜαρίαΒασιλάκη, Corporate Communications & PR Manager
Email: mvassilaki@ffgroup.gr, τηλ: 210 6241016

Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, κα ΜαρίζαΚουτσολιούτσου, Όμιλος FFGroup

Σχετικά με τον Όμιλο FFGroup
O Όμιλος FF Group είναι μια ηγετική δύναμη στον κόσμο της μόδας που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες. Ο Όμιλος σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε παγκόσμιο επίπεδο ιδιόκτητες μάρκες, την Folli Follie και την Links of London. Διατηρεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά, αλλά και στην αγορά των Βαλκανίων. Τα attica πολυκαταστήματα και τα FactoryOutlet αποτελούν τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα κανάλια διανομής και σημεία λιανικής πώλησης του Ομίλου στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Όμιλος FFGroup έχει ξεκινήσει τη στρατηγική ανάπτυξη των δικών του multibrandconceptstores, Collectiveκαι Kix.

Μάρκες όπως ErmenegildoZegna, UGG Australia,JuicyCouture, TedBaker, Vilebrequin, Guess Jeans, Scotch&Soda, Calvin Klein Jeans, Nike, Converse, Franklin&Marshall, G-Star RAW, Samsonite και Technogym, ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, ενώ ο Όμιλος διαθέτει την αποκλειστική διανομή της JuicyCouture σε όλη την Ηπειρωτική Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Κύπρο.

Η δραστηριοποίηση του Ομίλου FF Group στον κλάδο Beauty& Cosmetics είναι σημαντική και αφορά στην αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα των παγκοσμίου φήμης μαρκών ομορφιάς και περιποίησης της COTY (Gucci, Boss, Escadaκ.ά) και της BPI(Dolce&GabbanaMakeup, Skincare&Fragrances), καθώς και των προϊόντων Shiseido για Ελλάδα και Κύπρο. Στις αρχές του 2016, ο Όμιλος επιτυγχάνει την είσοδο στο κανάλι καλλυντικών ευρείας διανομής, μέσω της αποκλειστικής εκπροσώπησης και διανομής των προϊόντων μακιγιάζ MaxFactor στην ελληνική αγορά. Επιπλέον, ο Όμιλος διαθέτει στην ελληνική αγορά διεθνώς γνωστές μάρκες καλλυντικών όπως: Molton Brown, AnnickGoutalκ.α., στην beauty&lifestyleboutique, HeavenonEarth.

Ο Όμιλος διατηρεί συμμετοχή στον τομέα της ταξιδιωτικής λιανικής μέσω της στρατηγικής συμμαχίας και της συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της ελβετικής Dufry AG, η οποία εξαγόρασε τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών.

Ο Όμιλος FF Group δημιουργεί μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο και διαθέτει εδραιωμένη παρουσία με πάνω από 980 σημεία πώλησης και απασχολεί περίπου 5.000 άτομα ανά τον κόσμο.

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ