Διαμαρτυρία των εργαζομένων του ΟΑΕΔ: «Όχι στη διάλυση του κοινωνικού κράτους»

Δημοσιεύθηκε στις: 15 Φεβρουαρίου 2017, 17:30
Συγκέντρωση στις οδούς Σολωμού και Πατησίων

Διαμαρτυρία των εργαζομένων του ΟΑΕΔ: «Όχι στη διάλυση του κοινωνικού κράτους»

Διεκδικούν την επανασύσταση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ)

Την ανασύσταση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και του Οργανισμού της Εργατικής Εστίας ζητούν οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ και των πρώην οργανισμών έξω από τα κεντρικά γραφεία του πρώην ΟΕΚ και ΟΕΕ στις οδούς Σολωμού και Πατησίων.

Με ένα πανό που γράφει «Όχι στη διάλυση του κοινωνικού κράτους» οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως συνεχίζουν και πληρώνουν με 0,35% τους δυο οργανισμούς που έκλεισαν από το 2012.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι συγκεντρωμένοι μέσα στα τέσσερα χρόνια που οι οργανισμοί έκλεισαν, όσον αφορά τον ΟΕΚ κανένα νέο πρόγραμμα στέγασης δεν έχει υπάρξει, κανένα νέο δάνειο δεν έχει δοθεί, κανένας νέος οργανισμός εργατικής κατοικίας δεν έχει δημιουργηθεί και δεν υπάρχει καμιά επιδότηση ενοικίου. Για τον ΟΕΕ τονίζουν πως από την κατάργηση του εκδρομικού προγράμματος χιλιάδες εργαζόμενοι και τουλάχιστον 1.000 λεωφορεία πλήττονται από την ανεργία, ενώ καταργήθηκαν οι παροχές δελτίων για θερινές θεατρικές παραστάσεις που ζημιώνονται περισσότερες από 150 επιχειρήσεις και απαξιώθηκε πλήρως ο θεσμός του κοινωνικού τουρισμού.


ANTE ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ15/02/201714:10ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥς ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ. ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ…..

Αχιλλέας 15/02/201713:27

Κόψτε φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα.
Είναι οι τσόγλανοι που έτρεξαν να ψηφίσουν μαζικά τον μαλάκα με τις αυταπάτες και τώρα που δεν τους βγήκε, κλαίγονται.
Όλα αυτά τα μου..να δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να μετακομίσουν μαζικά στην ΧΑ αν υπολογίσουν ότι με αυτούς θα κρατήσουν τις αργομισθίες τους.
Είναι ο στρατός κατοχής της χώρας μας τα τελευταία 35 χρόνια, με τις ευλογίες του πεθαμένου ψεύτη, απατεώνα και κλέφτη.

Βαράτε τους15/02/201713:05

Ούστ ρε τεμπελόσκυλα που σας μάρανε το κοινωνικό κράτος. Να πληρώνουν όλοι και να τα τρώνε τα λαμόγια. Ξηλώστε ότι ακούει σε κοινωνικό κράτος και διαλύστε το στρατό των δήθεν αναξιοπαθούντων. Τραβάτε σε οποιαδήποτε δουλειά ρε που περιμένετε να ζήσετε με την επιδοματική πολιτική, σε βάρος των άλλων.

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ