Φονική κακοκαιρία σαρώνει την Ευρώπη – Έβγαλαν παγωμένη αλεπού από τον Δούναβη

Δημοσιεύθηκε στις: 14 Ιανουαρίου 2017, 10:43

Τον γύρο του κόσμου κάνει φωτογραφία με μία παγωμένη αλεπού που ανασύρθηκε από τον Δούναβη – Γυναίκα συνεθλίβη από δέντρο μπροστά στα παιδιά της

Η κακοκαιρία δεν έκανε την εμφάνισή της μόνο στην Ελλάδα δημιουργώντας τεράστια προβλήματα, αλλά πλήττει ολόκληρη την Ευρώπη.

Χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού με το φωτογραφικό φακό να έχει καταγράψει μερικές απίστευτες εικόνες!

Τη φωτογραφία του παγωμένου ζώου δημοσιοποίησε ένας κυνηγός από τη Γερμανία. Όπως είπε, η αλεπού έπεσε μέσα στον Δούναβη και πνίγηκε μέσα στα παγωμένα νερά και την έβγαλαν στην κατάσταση που βλέπετε.

Το κύμα κακοκαιρίας σαρώνει πολλές χώρες της Ευρώπης.

Χθες στη Νίκαια της Γαλλίας μία 43χρονη γυναίκα σκοτώθηκε μπροστά στα παιδιά της, όταν τη συνέθλιψε ένα δέντρο που ξεριζώθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους.

Δραματική είναι η κατάσταση στην Ουκρανία όπου τουλάχιστον 40 άνθρωποι πέθαναν από το κρύο από τα τέλη Δεκεμβρίου. Ο υδράργυρος τις τελευταίες εβδομάδες έχει πέσει έως τους -25 βαθμούς Κελσίου.

Το κύμα κακοκαιρίας στοίχισε την ζωή σε τουλάχιστον 7 ανθρώπους στην Βουλγαρία, ενώ τα περισσότερα θύματα θρηνεί η Πολωνία.

Το κύμα ψύχους από την Σκανδιναβία πλήττει εδώ και ημέρες το μεγαλύτερο τμήμα της ευρωπαϊκής ηπείρου, προκαλώντας τον θάνατο ανθρώπων στην κεντρική Ευρώπη, τα Βαλκάνια και την Ιταλία.

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ