Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και στον Διονύση Αλέρτα

Δημοσιεύθηκε στις: 14 Ιανουαρίου 2017, 10:33

Τα σχόλια της παρουσιάστριας στον «αέρα» της εκπομπής της και η απάντηση του ζαχαροπλάστη μέσω Facebook

Νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική showbiz, αυτή τη φορά, ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Διονύση Αλέρτα. Αφορμή στάθηκαν κάποιες δηλώσεις που έκανε ο γνωστός ζαχαροπλάστης, στην εκπομπή της παρουσιάστριας «Φτιάξε Καφέ να στα Πω».

Όταν δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τον Διονύση Αλέρτα ποιοι είναι οι χειρότεροι χαρακτηρισμοί που έχει ακούσει για εκείνον, της απάντησε: «Έχω ακούσει πάρα πολλά. Ότι είμαι gay, ότι είμαι πρεζάκι, ότι είμαι Αλβανός».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Διονύση Αλέρτα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Τι; Συγγνώμη τον ρωτάει η δημοσιογράφος για το χειρότερο πράγμα που έχει ακούσει και απαντά ομοφυλόφιλος και Αλβανός. Το ομοφυλόφιλος είναι στάση ζωής για κάποιους ανθρώπους. Και το Αλβανός είναι εθνικότητα. Τι σε είπανε; Καραγκιόζη σε είπανε;».

Και στη συνέχεια συνέκρινε τον Διονύση Αλέρτα με τον Άκη Πετρετζίκη: «Κάποιες φορές καλό είναι να μην μιλάς. Βλέπετε να δίνει συχνά συνεντεύξεις ο Πετρετζίκης; Παρόλο που ξέρει να μιλάει ο Άκης. Για αυτό και είναι νούμερο ένα. Γι’ αυτό και πολλοί τηλεοπτικοί σεφ δεν θα φτάσετε τον Άκη!».

H απάντηση του Διονύση Αλέρτα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o γνωστός ζαχαροπλάστης απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου.«Ίσως δεν πρέπει να απαντήσω αλλά αναγκάζομαι. Η σχέση που έχω με τους ανθρώπους που είναι από άλλες χώρες είναι γνωστή στα παιδιά που δουλεύω μαζί μου. Είτε από την Αλβανία, ή από άλλες χώρες. Η πόσο καλή σχέση που έχω με φίλους μου που είναι γκέι. Κακώς απαντάω, αλλά οκ! Όταν είπα στη δημοσιογράφο ότι λένε διάφορα για μνα της είπα μεταξύ χαβαλέ: ”ΟΚ! Με λένε και Αλβανό και πρεζάκι, γκέι, αλλά άμα με δεις έχω ένα παρουσιαστικό περιθωριακού. Τώρα πώς μία ”δημοσιογράφος”μου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα δεν ξέρω. Ίσως ο πολύς χαβαλές που κάνω και απαντάω παρεξηγείται!».

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ