ΛΑΡΙΣΑ

Τι λένε ΑΝΕΛ Λάρισας για τη δήλωση Γατή “να ψοφήσουν μέσα στις σκηνές” οι πρόσφυγες

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα των ΑΝΕΛ στη Λάρισα, σχετικά με την τοποθέτηση του υποψηφίου Βουλευτή των ΑΝΕΛ Λάρισας Σταύρου Γατη, η οποία αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε ότι αφορά την προσωρινή διαμονή των προσφύγων στο αρματαγωγό “ΛΕΣΒΟΣ”.

Ο κ. Γατής υπενθυμίζεται πως είχε σχολιάσει με εξαιρετικά σκληρό τρόπο την άρνηση των προσφύγων να μετακινηθούν στο πλοίο.

Δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει:

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ Λάρισας έχει ως εξής: “Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του κυρίου Γατή αποτελεί προσωπική του άποψη και δεν υιοθετείται από τα στελέχη των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων”. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, έχουν αποδείξει έμπρακτα  την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες, με την διάθεση διάφορων μέσων των Ένοπλων  Δυνάμεων, καθώς και με το έμψυχο δυναμικό τους. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι η προτεραιότητα και ο γνώμονας στις αρχές και τις αξίες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο Σταύρος Γατής είναι ένα έμπειρο στέλεχος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” και σίγουρα πιστεύουμε οτι ήταν μια κακιά και ατυχής στιγμή δεδομένου της μεγάλης αναπαραγωγής της συγκεκριμένης είδησης απο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις