Πίνουν χιόνι στο Βόλο – Χωρίς νερό ολόκληρη η πόλη για δεύτερη μέρα [vid]

Δημοσιεύθηκε στις: 13 Ιανουαρίου 2017, 12:44

Χωρίς νερό παραμένει ο Βόλος για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα μετά την πλήρη διακοπή της υδροδότησης από τη ΔΕΥΑ Μείζονος Βόλου, λόγω προβλημάτων από την κακοκαιρία. Δεν υπάρχει νερό ούτε στα προάστια, αλλά ούτε και στον κεντρικό ιστό του Βόλου με αποτέλεσμα να μην υδροδοτούνται κατοικίες, καταστήματα, πολυκατoικίες, καφετέριες και ξενοδοχεία και να έχει παραλύσει η φυσιολογική ζωή. Ο κόσμος έχει καταφύγει στη λύση του εμφιαλωμένου νερού για τις κύριες ανάγκες του, αλλά τα προβλήματα κορυφώνονται από την πλήρη διακοπή της παροχής νερού για τις καθημερινές ανάγκες, αφού και στα σούπερ μάρκετ παρατηρούνται μεγάλες ελλείψεις από την τεράστια ζήτηση.

Σε συνοικίες του Βόλου όπου δεν έχουν διανοιχτεί ακόμη οι δρόμοι από το χιόνι που έχει παγώσει, κάτοικοι καταγγέλλουν ότι αναγκάζονται να μαζεύουν χιόνι και να το βράζουν, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες τους. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από το περασμένο Σάββατο με πολύωρες διακοπές στην παροχή νερού σε διάφορες συνοικίες. Στη συνέχεια σημειώθηκε μείωση της πίεσης του νερού και τις δύο τελευταίες ημέρες το πρόβλημα κορυφώθηκε με την πλήρη διακοπή.

Από πλευράς δήμου Βόλου και ΔΕΥΑΜΒ, αλλεπάλληλες ανακοινώσεις μιλούν για προβληματικούς υδρομετρητές που προκάλεσαν βλάβες στο δίκτυο, αλλά δεν αναφέρεται πως θα επιλυθεί το πρόβλημα της πρωτοφανούς κατάστασης που αντιμετωπίζουν χιλιάδες κάτοικοι του Βόλου. Όλα αυτά πάντως την ώρα που κάποιοι δεν το βάζουν κάτω. Όπως βλέπετε στο επόμενο βίντεο, μια παρέα βούτηξε στα νερά του Παγασητικού, με τη θερμοκρασία στους -4 βαθμούς Κελσίου…

Πηγή: e-volos.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ