Ποιους είδε η Μαρίν Λεπέν στον πύργο Τραμπ στην Νέα Υόρκη;

Δημοσιεύθηκε στις: 13 Ιανουαρίου 2017, 16:50

Ο σύντροφός της και δεξί της χέρι στο κόμμα, ο Ιταλός επιχειρηματίας Γκίντο Λομπάρντι και ο Πιερ Σειράκ, πρώην στέλεχος του Εθνικού Μετώπου ήπιαν καφέ με την επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς

Eκτός από τον σύντροφό της, στο ιδιωτικό της ταξίδι στη Νέα Υόρκη η σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, είχε στο πλευρό της ένα πανίσχυρο πρώην στέλεχος του ακροδεξιού “Εθνικού Μετώπου”, με διασυνδέσεις στην υπερσυντηρητική πτέρυγα των ΗΠΑ και πρώην εκπρόσωπο της Γαλλίας στην σέκτα “Εκκλησία της Ενοποίησης”.
   
Η επικεφαλής του ακροδεξιού “Εθνικού Μετώπου” συνοδευόταν από τον ασπρομάλλη Πιερ Σεϊράκ, πρώην βουλευτή του κόμματος. Για τα γαλλικά ΜΜΕ, το ταξίδι της Λεπέν έγινε υπό άκρα μυστικότητα με την ίδια να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις προεδρικές εκλογές της άνοιξης, το γεγονός όμως ότι στην παρέα της εθεάθη ο Σεϊράκ, σημαίνει πολλά. 

Ο φακός την απαθανάτισε στον “Πύργο του Τραμπ”, αν και η ίδια, όπως έσπευσε να διευκρινίσει, δεν συνάντησε τον ιδιοκτήτη του και 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ.Η Λεπέν εθεάθη σ΄ένα καφέ στο ισόγειο του “Πύργου Tραμπ” με τρεις άνδρες: τον σύντροφό της και υπ’ αριθμόν 2 του ακροδεξιού κόμματος Λουί Αλιό, τον Ιταλό επιχειρηματία Γκίντο Λομπάρντι, ο οποίος επί χρόνια παίζει το ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ της αμερικανικής και της ευρωπαικής Ακροδεξιάς και τον 70χρονο Πιερ Σεϊράκ (με την κόκκινη γραβάτα στη φωτογραφία). Πρόκειται για τον ανιψιό του Φρανσουά Σεϊράκ, πρώην προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου των Γάλλων Εργοδοτών ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια Λεπέν. 

“Είμαι συνταξιούχος από την πολιτική, αλλά με την Μαρίν Λεπέν είμαστε φίλοι”, δήλωσε ο ίδιος όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τη συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη. 

“Είδαμε περίπου τριάντα άτομα”, είπε ο πρώην βουλευτής του “Εθνικού Μετώπου ” χωρίς ωστόσο να επεκταθεί στο περιεχόμενο των συνομιλιών.

Ο Σεϊράκ είναι πρώην εκπρόσωπος της χώρας στην θρησκευτική σέκτα  “Εκκλησία της Ενοποίησης “. Η εκκλησία αυτή θεμελιώθηκε από τον Sun Myun Moon το 1954 στη Σεούλ και απαριθμεί συνολικά 7 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Τα μέλη της θεωρούν ότι ο Μoon επιλέχθηκε από τον Χριστό για να αναλάβει την τέλεια βασιλεία του θεού.  

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ