Μπήκε κι ο Κάμπος, όλοι έτοιμοι για Λάρισα

Δημοσιεύθηκε στις: 13 Ιανουαρίου 2017, 16:21
Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι και πάλι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς, καθώς ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα.

Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στην γάμπα, οπότε υπολογίζεται κανονικά για το ματς της Κυριακής, ενώ κι ο Λέο Μάτος που εξακολουθεί να έχει συμπτώματα ίωσης ζήτησε και προπονήθηκε κανονικά προκειμένου να είναι έτοιμος για την Λάρισα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ίβιτς έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση της Κυριακής (15.01), που σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των ανθρώπων της ΑΕΛ θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (13.01) το πρόγραμμα ήταν χωρισμένο σε δύο επί μέρους τομείς. Ο πρώτος ήταν με τελειώματα των φάσεων με σουτ έπειτα από γύρισμα από τα άκρα. Ο δεύτερος αφορούσε τη γενικότερη αμυντική λειτουργία και τη συνοχή των γραμμών σε συνθήκες άμυνας.

Το Σάββατο (14.01) 0 ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια, θ’ αναχωρήσει οδικώς για τη Θεσσαλία.

Πηγή: gazzeta.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ