Ρόμπερτ Ντε Νίρo: «Μέριλ, η ευφυΐα σου νίκησε τον τραμπουκισμό»

Δημοσιεύθηκε στις: 12 Ιανουαρίου 2017, 21:28

Ο ηθοποιός, έγραψε μία μικρή και υποστηρικτική, για την Μέριλ Στριπ, επιστολή μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ 

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο,  ήταν από εκείνους που είχαν εκφραστεί κατά του Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι θα ήθελε να του ρίξει γροθιά. Πως να μην υποστηρίξει, λοιπόν, δημοσίως την Μέριλ Στριπ μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον νέο πρόεδρο των Η.Π.Α, εξαιτίας της κριτικής που του άσκησε κατά τη διάρκεια της βράβευσής της στις Χρυσές Σφαίρες. 

Ο ηθοποιός, έγραψε μία μικρή και υποστηρικτική, για την ηθοποιό, επιστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία δημοσιεύθηκε από το περιοδικό People:«Μέριλ, αυτά που είπες ήταν σπουδαία. Έπρεπε να ειπωθούν και εσύ τα είπες υπέροχα. Σε σέβομαι τόσο πολύ που το έκανες ενόσω ο κόσμος γιόρταζε τα επιτεύγματά σου. Μοιράζομαι και εγώ τις απόψεις σου για τους αλήτες και τους τραμπούκους. Φτάνει πια. Εσύ, με την κομψότητα και την ευφυΐα σου, έχεις μια ισχυρή φωνή -μια φωνή που εμπνέει τους άλλους να μιλήσουν, όπως θα έπρεπε ώστε να ακουστούν οι φωνές τους επίσης. Είναι τόσο σημαντικό να μιλήσουμε ΟΛΟΙ.

Σε αγαπάμε,
Μπομπ».

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ