ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Καλλιάνος στο onlarissa: Έρχεται νεο κύμα χιονιά από τα ξημερώματα- Παγετός με 12 ώρες πυκνές χιονοπτώσεις μέσα στη Λάρισα!

Το φαινόμενο που αυτή την ώρα εξελίσσεται στην περιοχή της Λάρισας σύμφωνα με το μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο που μιλά στο onlarissa.gr. Όμως από τα ξημερώματα της Τετάρτης (περίπου από τις 5 το πρωί) και για 12 ώρες- έως και το απόγευμα της ίδια μέρας περιμένουμε πυκνές χιονοπτώσεις στην περιοχή ακόμη και μέσα στη Λάρισα.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο δυτικό που υπό φυσιολογικές συνθήκες- σύμφωνα με το κ Καλλιάνο θα έφερνε πολλές βροχοπτώσεις. Όμως αφού συναντά παγωμένες αέριες μάζες οι ποσότητες αυτές θα πέσουν σε μορφή πυκνού χιονιού. Έτσι αύριο και σχεδόν για όλη την ημέρα περιμένουμε πολύ πυκνές χιονοπτώσεις.

Η θερμοκρασία για τη Τετάρτη θα φτάσει τους -5 όμως δεν θα ανεβεί πάνω από τους -1 προκαλώντας ολικό παγετό.

Τα φαινόμενα σύμφωνα με το Γιάννη Καλλιάνο θα σταματήσουν περίπου στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης όμως από εκεί και πέρα περιμένουμε πολύ ισχυρό παγετό καθώς τα ύψη χιονιού θα έχουν ανεβεί.

Η Πέμπτη στη Λάρισα φέρνει θερμοκρασίες έως και -10 βαθμούς κελσίου προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις με αυτοκίνητο ακόμη και με τα πόδια.

Παγωνιά έχουμε επίσης παγωνιά χωρίς φαινόμενα με τα πράγματα όμως να ομαλοποιούνται σχετικά από το Σάββατο με πιο φυσιολογικές θερμοκρασίες.

newsroom onlarissa.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις