ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Έπαιρνε πάντα μαζί το παιδί της, το πήρε και στο θάνατο…

Ραντεβού με το θάνατο είχε μια μητέρα και το 8χρονο παιδί της, όταν το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα στην Αλεξανδρούπολη, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους της άτυχης γυναίκας και του μικρού.

Τα δυο θύματα, που τα ονόματά τους γράφτηκαν στον μακρύ κατάλογο εκείνων που ξεψύχησαν στην κρύα άσφαλτο ήταν η Έλσα και το 8χρονο αγοράκι της, καθηγήτρια χορού πολύ γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία. «Μόλις μάθαμε ότι μέσα στο αυτοκίνητο που συνέβη το τροχαίο ότι ήταν η Έλσα με τον γιο της συγκλονιστήκαμε, δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Η Έλσα μας ήταν η καλύτερη δασκάλα χορού, ο καλύτερος άνθρωπος εδώ στην Αλεξανδρούπολη. Οι κόρες μου περιμένουν να περάσουν οι γιορτές για να έρθουν να αγκαλιάσουν τη δασκάλα τους και να συνεχίσουν το μπαλέτο τους. Δεν μπορώ να τους πω ότι η δασκάλα τους δεν ζει πια», λέει στο protothema.gr φίλη της άτυχης γυναίκας.

Ο σύζυγος της άτυχης καθηγήτριας χορού απαρηγόρητος έτρεξε στο συμβάν και κατέρρευσε όταν είδε γυναίκα και παιδί να κείτονται νεκροί στο οδόστρωμα.

«To παιδί και ο άνδρας της ήταν όλη της η ζωή. Το αγοράκι της το έπαιρνε πάντα μαζί της όπου κι αν πήγαινε. Ακόμη και στη σχολή τις ώρες που δούλευε τον είχε κοντά της, όταν δεν είχε σχολείο ο μικρός. Τραγική ειρωνεία τον πήρε μαζί της ακόμη και στο θάνατο, χωρίς να το θέλει» λέει μια άλλη φίλη της.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης Φερών, όταν συγκρούστηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας με πυροσβεστικό όχημα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα, όμως ήταν αργά για την μητέρα και τον μικρό…

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά και τρεις πυροσβέστες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για προληπτικούς κυρίως λόγους στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η οδηγός του ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα της Πυροσβεστικής που κατευθύνονταν στις Φέρες για κατάσβεση φωτιάς.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες