ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη ο εγγονός του Τζιάνι Ανιέλι επειδή σκηνοθέτησε την απαγωγή του

ην απαγωγή του, προκειμένου να αποσπάσει 10.000 δολάρια από την οικογένειά του, σκηνοθέτησε ο Λάπο Ελκάν, ο εγγονός του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Fiat Τζιάνι Ανιέλι. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ταμπλόιντ, ο ιταλός κληρονόμος μηχανεύτηκε την απαγωγή του, έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο καταχρήσεων (αλκοόλ και ναρκωτικά) με μία τρανσέξουαλ ιερόδουλη. Ο 39χρονος Ελκάν συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης, αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο Ansa.

Αστυνομικές πηγές οι οποίες πρόσκεινται στην υπόθεση αναφέρουν ότι ο εγγονός του ιταλού μεγιστάνα τηλεφώνησε στην οικογένειά του το Σαββατοκύριακο για να τους ενημερώσει ότι κρατείται παρά τη θέλησή του από μία γυναίκα, η οποία επρόκειτο να του κάνει κακό εάν δεν εισέπραττε λύτρα 10.000 δολαρίων.

Εν τέλει αποδείχτηκε ότι η απαγωγή του Ελκάν, ο οποίος έχει ιδρύσει δική του εταιρεία μόδας, καθώς και διαφημιστική εταιρεία, ήταν δικό του σχέδιο. Ο ίδιος είχε πάει στη Νέα Υόρκη την Ημέρα των Ευχαριστιών, υποστηρίζουν οι αστυνομικές πηγές, και είχε τηλεφωνήσει στην 29χρονη συνοδό, προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικά.

Το 2005, ο Έλκαν, ένας από τους επιθυμητούς εργένηδες της Ιταλίας κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Και τότε είχε βρεθεί σε διαμέρισμα τρανσέξουαλ ιερόδουλης.

tanea.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις