Συνελήφθη ο εγγονός του Τζιάνι Ανιέλι επειδή σκηνοθέτησε την απαγωγή του

Δημοσιεύθηκε στις: 29 Νοεμβρίου 2016, 22:06

ην απαγωγή του, προκειμένου να αποσπάσει 10.000 δολάρια από την οικογένειά του, σκηνοθέτησε ο Λάπο Ελκάν, ο εγγονός του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Fiat Τζιάνι Ανιέλι. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ταμπλόιντ, ο ιταλός κληρονόμος μηχανεύτηκε την απαγωγή του, έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο καταχρήσεων (αλκοόλ και ναρκωτικά) με μία τρανσέξουαλ ιερόδουλη. Ο 39χρονος Ελκάν συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης, αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο Ansa.

Αστυνομικές πηγές οι οποίες πρόσκεινται στην υπόθεση αναφέρουν ότι ο εγγονός του ιταλού μεγιστάνα τηλεφώνησε στην οικογένειά του το Σαββατοκύριακο για να τους ενημερώσει ότι κρατείται παρά τη θέλησή του από μία γυναίκα, η οποία επρόκειτο να του κάνει κακό εάν δεν εισέπραττε λύτρα 10.000 δολαρίων.

Εν τέλει αποδείχτηκε ότι η απαγωγή του Ελκάν, ο οποίος έχει ιδρύσει δική του εταιρεία μόδας, καθώς και διαφημιστική εταιρεία, ήταν δικό του σχέδιο. Ο ίδιος είχε πάει στη Νέα Υόρκη την Ημέρα των Ευχαριστιών, υποστηρίζουν οι αστυνομικές πηγές, και είχε τηλεφωνήσει στην 29χρονη συνοδό, προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικά.

Το 2005, ο Έλκαν, ένας από τους επιθυμητούς εργένηδες της Ιταλίας κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Και τότε είχε βρεθεί σε διαμέρισμα τρανσέξουαλ ιερόδουλης.

tanea.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ