ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για τη φοιτήτρια που σκοτώθηκε – Το τελευταίο τηλεφώνημα μπροστά σε φίλες της!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα το πρωί και έκανε το γύρο του διαδικτύου. Μια 22χρονη φοιτήτρια έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας όπου διέμενε και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, που μεταφέρθηκε.

Η τραγωδία σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ στην οδό Λέοντος Σοφού, στο κτίριο του πρώην ξενοδοχείου «Εγνατία», όπου στεγάζεται παράρτημα των φοιτητικών εστιών του ΑΠΘ. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές η κοπέλα έπεσε από τον ένατο όροφο του κτιρίου και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη φοιτήτρια μίλησε για τελευταία φορά με τη μητέρα της, λίγο πριν πέσει στο κενό. Παρούσες ήταν δύο φίλες, συμφοιτήτριες της που καταθέτουν στην αστυνομία. Σε κατάσταση σοκ οι κοπέλες είδαν την 22χρονη να πέφτει στο κενό, χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν αργά.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση. Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκαν οι γονείς της κοπέλας που έσπευσαν στο νοσοκομείο. Εκεί πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση που τους βύθισε στο πένθος.

Η καταγωγή της άτυχης φοιτήτριας ήταν από τα Γιαννιτσά. Είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει και έχασε τη ζωή της πρόωρα και αναπάντεχα. Η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από φιλικά της πρόσωπα σε μια προσπάθεια να χυθεί φως στο μυστήριο του θανάτου της. Οι δύο συμφοιτήτριες της 22χρονης θα μεταφερθούν εντός της ημέρας σε άλλη φοιτητική εστία. Το ΑΠΘ τηρεί για την ώρα σιγή ιχθύος.

newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις