ΕΛΛΑΔΑ

Μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του μετέφερε χασίς! Την χρησιμοποίησε σαν «βιτρίνα»!

Δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ως «βιτρίνα» την ηλικιωμένη μητέρα του για να μην δίνει στόχο στους αστυνομικούς, ένας 56χρονος που ανέλαβε να μεταφέρει ένα φορτίο με χασίς από τα σύνορα με την Αλβανία! Έτσι, η 84χρονη γυναίκα που ήταν συνεπιβάτης του στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε και αυτή με χειροπέδες!

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μητέρα και γιος θεωρήθηκε ύποπτο από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και τους συνοριοφύλακες που περιπολούσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή Ελεύθερο της Κόνιτσας και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Ακόμη και οι αστυνομικοί εξεπλάγησαν όταν διαπίστωσαν ότι στη μεταφορά συμμετείχε η ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά δεν ήταν δυνατό να μην την συλλάβουν.

Στα πίσω καθίσματα του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε μαζί με τα τρία κινητά του 56χρονου οδηγού, βρέθηκαν 17 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 23 κιλών και 150 γραμμαρίων, ενώ και ο ίδιος είχε πάνω του μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 2,9 γραμμαρίων. Μητέρα και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με βαριές κατηγορίες για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

protothema.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις