Καρδίτσα και Τρίκαλα οι νέοι προορισμοί στο Discover Greece

Δημοσιεύθηκε στις: 29 Νοεμβρίου 2016, 12:20

Το Discovergreece.com, η πλατφόρμα προβολής της Marketing Greece, μέσα από την δημιουργία και μετάφραση 2 νέων κειμένων σε 5 γλώσσες για τους προορισμούς των Τρικάλων και της Καρδίτσας – συνολικά 6.800 λέξεων – σφραγίζει την ήδη πλούσια ψηφιακή ενότητα για τον ελληνικό κήπο της Εδέμ, τη Θεσσαλία, και καταφέρνει να αναδείξει με τον πιο παραγωγικό τρόπο το αυθεντικό τουριστικό προϊόν της.

Το ζωντανό φωτογραφικό υλικό για τους νέους και ήδη υπάρχοντες προορισμούς της ψηφιακής ενότητας της Θεσσαλίας, έρχεται να πλαισιώσει μοναδικά το ευρύ περιεχόμενο.

Ξεκινήστε την περιπλάνησή σας από τον μεθυστικό Βόλο και αγναντέψτε από το μαγικό Πήλιο την απέραντη ομορφιά του Παγασητικού Κόλπου ενώ ξεπροβάλλουν μπροστά σας οι θαυμαστές Σποράδες. Εξορμήστε στο απέραντο γεωγραφικό ψηφιδωτό που απλώνει ο κάμπος της Λάρισας και χαθείτε στο ονειρικό θέλγητρο της Κοιλάδας των Τεμπών. Λίγο πιο βόρεια, χτυπά ο παλμός των Τρικάλων, της πόλης που καμαρώνει για τους πελώριους βράχους των Μετεώρων και το απερίγραπτο οικοσύστημα της παραμυθένιας Ελάτης. Αφεθείτε στην άγρια ομορφιά της Καρδίτσας και νιώστε την ανδρεναλίνη και τις αισθήσεις να απογειώνονται με το δώρο που έκανε ο Άνθρωπος στην Φύση, την Λίμνη Πλαστήρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ