ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεταγραφική βόμβα για την ΑΕΛ!!!

Η ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή της Φάτα Σάλκουνιτς.

Η 24χρονη Σλοβένα μεσοεπιθετικός ήρθε να κλείσει τον χορό των  μεταγραφών για την ΑΕΛ στην προσπάθεια της να παρουσιαστεί σε αυτό το  πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής όσο πιο δυνατή γίνεται.

Η Σάλκουνιτς που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της καριέρα από την  Μάριμπορ, έχει αγωνιστεί και στις Zfk KRKA(Σλοβενία), HSV  HAMBURG(Γερμανία) FC BASEL(Ελβετία) και USV JENA(Γερμανία) ενώ  τελευταίος της σταθμός ήταν η Ελλάδα και οι Ελπίδες Καρδίτσας από τις  οποίες είχε αποχωρήσει την περσινή χρονιά.

Παρά το νεαρό της ηλικίας έχει μεγάλη εμπειρία με παρουσία σε μεγάλα  ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με πολλές συμμετοχές σε Champions League ενώ  είναι ακόμα ενεργό μέλος της Εθνικής Σλοβενίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η νεαρή μεσοεπιθετικός ήταν έτοιμη να  υπογράψει στην Ισπανία και στις διαπραγματεύσεις οι διοικούντες της  ομάδας με μπροστάρη τον Πρόεδρο του τμήματος κ. Βασίλη Ντριγκόγια, την  έπεισαν στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή να υπογράψει και να  αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΛ.

Ο προπονητής της ΑΕΛ Νίκος Γκαλίτσιος μετά και από αυτήν την μεταγραφή  τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση τόσο για την ποιότητα όσο και για  την πληρότητα του ρόστερ. Η Σάλκουνιτς μαζί με την Γκατζογιάννη που  ανακοινώθηκε χθες, δηλώνουν πανέτοιμες να αγωνιστούν και υπολογίζονται  κανονικά από τον προπονητή της ΑΕΛ για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα  στην Ολυμπιάδα Υμηττού.

Πλέον η ΑΕΛ διαθέτει στις τάξεις της μία παίκτρια υψηλού επιπέδου,  θέλγητρο για τον φίλαθλο κόσμο, από αυτές που προσφέρουν μαγικές  στιγμές στους αγωνιστικούς χώρους και αναγκάζουν τον κόσμο να πηγαίνει  στο γήπεδο μόνο και μόνο για να τις θαυμάσει.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις