Παρασκήνιο

Στα… κάγκελα για το “ξεπούλημα” του ΟΤΕ

Υπ ‘ ατμόν βρίσκονται και πάλι οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ καθώς η κυβέρνηση κατέθεσε αιφνιδίως τροπολογία για την περαιτέρω παραχώρηση του 5% του μετοχικού κεφαλαίου που διαθέτει το Δημόσιο στην DT, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.

Η παραχώρηση υλοποιείται με μια τροπολογία, η οποία μάλιστα ήρθε σε άσχετο νομοσχέδιο για το «Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας και άλλες διατάξεις».

Η διαμαρτυρία που έγινε την Τρίτη στην Αθήνα βρήκε παρόντες και Λαρισαίους. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τεχνικών Λάρισας και μέλος της διοίκησης της ΟΜΕ – ΟΤΕ Παναγιώτης Κατσίδης, βρέθηκε στις επάλξεις διεκδικώντας την διατήρηση των λίγων μετοχών που διατηρεί το ελληνικό δημόσιο από τον τηλεπικοινωνιακό κολοσσό της χώρας.

“Αυτοί που κατέθεσαν την τροπολογία πριν τις εκλογές έλεγαν πως όταν θα κυβερνήσουμε θα σταματήσει η κατάθεση άσχετων νυχτερινών τροπολογιών. Είναι οι ίδιοι και συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός, που όταν είχαν έρθει στα γραφεία της ΟΜΕ–ΟΤΕ πριν γίνουν κυβέρνηση, κατήγγειλαν τις προγενέστερες μετοχοποιήσεις και κάποιοι τότε τους χειροκροτούσαν” σημείωνε με νόημα ο Λαρισαίος.

Έχει άδικο σύντροφοι;

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις