Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Παίρνει τον «τελικό» η Πόρτο

Με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκινά σήμερα η τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται κρίσιμα παιχνίδια. Προκύπτουν προγνωστικά σε δύο αναμετρήσεις, τις Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο και Σπόρτινγκ – Ντόρτμουντ, ενώ επιλογές προκύπτουν και απ’ την πρεμιέρα του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ο Άρης έχει εκτός έδρας αποστολή εναντίον της Ντομζάλε.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μία σημαντική ενημέρωση που ενδιαφέρει κάθε παίκτη του στοιχήματος! Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε το πλήρως ανανεωμένο κουπόνι πάμε στοίχημα, με μία σειρά από χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο site. Επιλέξτε τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν (κάνοντας κλικ στο “αστεράκι” στη δεξιά στήλη) και ενημερωθείτε για την εξέλιξή τους, με ηχητική ειδοποίηση ώστε να μη χάνετε κανένα γκολ, στην καρτέλα “Τα παιχνίδια μου”! Ταυτόχρονα, στο live chat του Betarades.gr έχετε τη δυνατότητα να σχολιάζετε την εξέλιξη όλων των αγώνων σε πραγματικό χρόνο και να βρίσκετε προτάσεις για live betting, ζώντας τη δράση ζωντανά μαζί με τη μεγαλύτερη online παρέα του στοιχήματος.

Μπορεί το «διπλό» η Πόρτο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ με την αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο, όπου επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.00. Ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι είναι το σημερινό για Κλαμπ Μπριζ και Πόρτο, καθώς αμφότερες ίσως παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί» για την πρόκριση. Εφτά γκολ έχει «μαζέψει» η πρωταθλήτρια Βελγίου στα δύο πρώτα ματς του ομίλου με Λέστερ (0-3 εντός) και Κοπεγχάγη (4-0 εκτός), είναι μια απ’ τις μόλις τρεις ομάδες που δεν έχουν σκοράρει στη φετινή διοργάνωση, ενώ είναι η ομάδα με τις λιγότερες παρουσίες (επαφές) στην αντίπαλη περιοχή. Πολύ κακό το αγωνιστικό πρόσωπο της Κλαμπ Μπριζ, είναι πασιφανές ότι πρόκειται για σύνολο χαμηλότερης ποιότητας σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του γκρουπ, δεν μπορεί να έχει κάποιον άλλον στόχο πέρα απ’ τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης. «Δυστυχώς, στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχουμε δείξει ακόμη τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε κολλημένοι στη γωνία του ρινγκ και δεχόμαστε χτυπήματα, αλλά ελπίζω να… ξεφύγουμε από τη δύσκολη θέση», επεσήμανε ο Μισέλ Πρεντόμ και σημείωσε αναφορικά με τη σημασία του αποψινού αγώνα: «Αν κάνουμε τρίτη ήττα, τότε όλα θα έχουν τελειώσει».

Ο τελικός των τελικών έρχεται σήμερα για την Πόρτο, που ξεκίνησε ως φαβορί του ομίλου, αλλά στην τρίτη αγωνιστική είναι αντιμέτωπη με μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Ο μόλις ένας κερδισμένος πόντος έπειτα από δύο αγώνες με Κοπεγχάγη (1-1 εντός) και Λέστερ (ήττα 1-0 εκτός) έχει βάλει σε μεγάλους μπελάδες τους «δράκους», οι οποίοι δεν μπορούν παρά να στοχεύουν σε 2/2 νίκες εναντίον της Κλαμπ Μπριζ, προκειμένου να μπουν ξανά στη μάχη της πρόκρισης και ίσως ακόμη και της πρωτιάς, πάντα σε εξάρτηση με τα αποτελέσματα της Λέστερ (μετράει 6 πόντους). Δεν άξιζε να χάσει η Πόρτο στην Αγγλία, είχε κάποιες φάσεις, με κορυφαία το δοκάρι του Κορόνα στο δεύτερο μέρος. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν «κρύφτηκε» πίσω απ’ το δάχτυλο του, τονίζοντας ότι η ομάδα του αντιλαμβάνεται την ευθύνη και την κρισιμότητα. Μια μείξη βασικών με αναπληρωματικούς κέρδισε εύκολα 3-0 την Γκαφάνια (ομάδα τρίτης κατηγορίας), σε παιχνίδι όπου ο Σάντο άφησε εκτός τους Ρουμπέν Νέβες, Αντρέ Αντρέ, Λαγιούν και Φελίπε. Οι δύο τελευταίοι μάλλον θα είναι στην ενδεκάδα.

Άσσος με κάλυψη για Σπόρτινγκ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ντόρτμουντ, όπου επιλέγουμε τον 1 DNB σε απόδοση 2.40 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Παιχνίδι κομβικής σημασίας το σημερινό για τη Σπόρτινγκ που ψάχνει επειγόντως τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση. Οι Πορτογάλοι έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι, έχοντας συμπληρώσει τέσσερα παιχνίδια αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις (τρεις νίκες, μια ισοπαλία). Στο Κύπελλο επικράτησαν με 0-1 της Φαμαλικάο για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου και εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ προηγήθηκαν οι νίκες επί των Εστορίλ (4-2) και Λέγκια (2-0), αλλά και η ισοπαλία με την Γκιμαράες (3-3), με την Σπόρτινγκ να βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος μετά από επτά αγωνιστικές. Στο Τσάμπιονς Λιγκ άφησε πίσω της την ήττα της πρεμιέρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1) και επικράτησε εύκολα με 2-0 της Λέγκια την προηγούμενη αγωνιστική. Καλύτερη καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, “καθάρισε” τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα των Ρουίζ (28′) και Ντοστ (37′), κάνοντας παράλληλα το “5Χ5” φέτος στην έδρα της σε όλες τις διοργανώσεις. “Όπλο” της η επιθετική της γραμμή, έχει σημειώσει δέκα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ έχει σκοράρει και στα 19 τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απ’ την άλλη, «λαβωμένη» ρίχνεται στη σημερινή μάχη η Ντόρτμουντ που καλείται να αφήσει στην άκρη τις πολλές απουσίες, ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης. Οι Βεστφαλοί δε βρίσκονται στα καλύτερα τους, ενώ παραμένουν χωρίς νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Κατάφεραν την περασμένη Παρασκευή να αποσπάσουν δύσκολα το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη Χέρτα και βρίσκονται στην 5η θέση της Μπουντεσλίγκα μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην κορυφή του 6ου ομίλου, διέλυσε με 0-6 τη Λέγκια στην πρεμιέρα, ενώ αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική ισόπαλη 2-2 με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Signal Iduna-Park». Εμφανίζεται δυνατή στις εκτός έδρας ευρωπαϊκές της αναμετρήσεις, έχοντας κερδίσει τα έξι από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της. Τα προβλήματα των Γερμανών μας οδηγούν στην επιλογή του 1 DNB.

Παίρνει αποτελέσματα η Αβαΐ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Βίλα Νόβα – Αβαΐ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.95. Τη δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Βίλα Νόβα, η οποία προερχόταν από την ήττα στην έδρα της Κρισιούμα (1-0). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκιλέρμε Άλβες φιλοξενήθηκε από την Γκοϊάς, από την έδρα της οποίας κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με 1-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με το τέρμα του Ζοαοζίνιο στο 15ο λεπτό, ενώ στο 61′ έφτασαν και στο 0-2, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φροντίνι. Με τη νίκη της αυτή, η Βίλα Νόβα έφτασε τους 43 βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί με την Λουβερντένσε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εντός έδρας έχει απολογισμό πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Απ’ την άλλη, η Αβαΐ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά και την κακή παρένθεση στην έδρα της Γκοϊανιένσε, όπου και ηττήθηκε με το ευρύ 3-0. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κλαουντινέι Ολιβέιρα φιλοξένησε την Τούπι, κόντρα στην οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0. Με τη νίκη αυτή, η Αβαΐ έφτασε τους 51 βαθμούς συνολικά στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση, όπου και ισοβαθμεί με τη Ναούτικο, η οποία ωστόσο έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων. Παράλληλα, αυτή ήταν και η ένατη νίκη της στα έντεκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας επίσης μια ισοπαλία και μια ήττα. Το μομέντουμ δείχνει ξεκάθαρα Αβαΐ, η οποία θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Με το Under 142.5 στη Σλοβενία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Ντομζάλε – Άρης, όπου επιλέγουμε το Under 142.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Η πρωταθλήτρια Σλοβενίας Ντομζάλε αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο FIBA Europe Cup και φέτος πήρε «προαγωγή» με τη συμμετοχή της στο Champions League. Αγωνίζεται μόνο στη σλοβενική λίγκα ΚΒΜ, όχι στην Αδριατική, και έχει ξεκινήσει με ρεκόρ 2-0, 62-59 επί της Ζλάτορογκ και 85-54 επί της Τάιφουν. Ο Άρης έχει ξεκινήσει με ρεκόρ 1-1 στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού το Σάββατο στο Ρέθυμνο ήταν ακραία άστοχος, 3/33 τρίποντα, και ηττήθηκε 69-60 από τον ΑΓΟΡ. Μπορεί ο Άρης να «έχασε» τον Σανικίτζε με τον τραυματισμό, αλλά η ομάδα του Πρίφτη είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στη διοργάνωση και έχει πιθανότητες για το Final-4. Η Έλιος είναι καλή για το επίπεδο της Σλοβενίας, ανίσχυρη για τον καλό Άρη, όμως η εμφάνιση στο Ρέθυμνο ξένισε και δημιούργησε αμφιβολίες. Η αμυντική συμπεριφορά αμφότερων των αντιπάλων μας ωθεί στην επιλογή του Under 142.5.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις