ΛΑΡΙΣΑ

“Πολιτική υποκρισία η «Συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ”

O ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει πολιτική υποκρισία τη «Συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ χαρακτηρίζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης “ως παραμάγαζο της διαφθοράς και καταφύγιο της διαπλοκής”. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΝΔ έχει κληθεί, τις τελευταίες ημέρες, να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από θέματα που αφορούν τη συμφωνία συγκάλυψης με το βαθύ κράτος της διαπλοκής… Δεν προκαλεί έκπληξη ότι σε όλες τις εκκλήσεις να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει το αν εξακολουθεί να λειτουργεί ως παραμάγαζο της διαφθοράς και καταφύγιο της διαπλοκής έχει σιωπήσει εκκωφαντικά.
Μιας όμως και –πέραν της ΝΔ– εξίσου εκκωφαντική είναι και η σιωπή των συστημικών μέσων, ας θυμίσουμε δυο-τρία από τα πιο πρόσφατα «κατορθώματα» της αξιωματικής αντιπολίτευσης:
1. Η αγωγή της Τράπεζας Πειραιώς εναντίον της ΝΔ, για δάνεια 160 εκατομμυρίων! Αυτά, το οποία ο κ. Μητσοτάκης στην Βουλή είπε ότι αποπληρώνονται κανονικά. Έχει και ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός τα όρια του, δεν νομίζετε;!
2. Η εμπλοκή ενός ακόμα στελέχους του κόμματος (και συγκεκριμένα του περιβάλλοντος της Ντόρας Μπακογιάννη) σε κατάχρηση τεράστιων χρηματικών ποσών στην Ξάνθη και η καταδίκη του για την παράνομη δράση του. Φυσικά, όπως ο Παπασταύρου ή ο άλλος στενός συνεργάτης Μητσοτάκη που βαρύνεται με κατηγορίες παιδεραστίας, ο εν λόγω καταχραστής δεν ενοχλεί την ΝΔ.
3. Ο ενεργός ρόλος του κ. Βορίδη στην υποκίνηση ρατσιστικών και ξενοφοβικών εκδηλώσεων στο Ωραιόκαστρο, προφανώς δεν εκπλήσσει. Άξιος ο μισθός και η πάλαι ποτέ «μεταγραφή» του εν λόγω βουλευτή.
Ας δούμε και την «συμφωνία αλήθειας» που οι ακριβοπληρωμένοι επικοινωνιολόγοι του Κ. Μητσοτάκη δεν πρέπει να κουράστηκαν και πολύ να την καταστρώσουν.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις