ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ένα νέο ευέλικτο μηχάνημα καθαρισμού απέκτησε ο Δήμος Λαρισαίων- Ετοιμάζει ανανέωση του στόλου του ο δήμος με νέα μηχανήματα (ΦΩΤΟ)

Ένα μικρό και ευέλικτο μηχάνημα καθαρισμού απέκτησε στο στόλο του ο δήμος Λαρισαίων που θα βοηθήσει στην καθαριότητα της πόλης.

Το μηχάνημα είναι κυρίως και το καθαρισμό του κέντρου και ιδιαίτερα των πλατειών. Θα είναι ο σύμμαχος των υπαλλήλων καθαριότητας καθώς βοηθά στην συλλογή των φύλλων που ήταν και ο καθημερινός “εφιάλτης” των εργαζομένων αυτή την εποχή.

m1

Το κόστος αγορά ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ και είναι κορυφαίας τεχνολογίας.

m6

 

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Νικός Καλτσάς παραδέχθηκε πως ο στόλος αυτών των μηχανημάτων είναι γερασμένος καθώς λειτουργούν τουλάχιστον 20 χρόνια και θα πρέπει να αντικατασταθούν.

m4

Έτσι το συγκεκριμένο μηχάνημα θα αξιολογηθεί και δεν αποκλείεται αν ικανοποιήσει με τις δυνατότητές του, να αποκτηθούν και άλλα μηχανήματα αυτού του τύπου, καθώς φαίνεται να ταιριάζει στο “στενό’ κέντρο της πόλης.

m5

Μάλιστα για το θέμα αυτό ο κ. Καλτσάς τόνισε πως έχει γίνει ταξίδι στη Ιταλία και εξετάζονται σάρωθρα νέα και υπερσύγχρονα που θα βοηθήσουν στην καθαριότητα της πόλης καθώς θα έχουν πολλές νέες δυνατότητες.

Π.Γ 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις