ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

LIVE: ΑΕΛ – ΑΕΚ 1-2

H 7η αγωνιστική της Superleague ολοκληρώνεται με τον αγώνα ΑΕΛ – ΑΕΚ. Στο ημίχρονο οι βυσσινί χάνουν με 1-2 έχοντας δεχθεί ένα γρήγορο κι ένα… τυχερό τέρμα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4′ όταν με αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Πλατέλλας νικά τον Καβουσάκη.

Με την τύχη στο πλευρό της η ΑΕΚ έκανε το 0-2 στο 30′ όταν μετά από σέντρα του Ντίντακ από τα αριστερά, ο Αραβίδης προσπάθησε να “στρώσει” για τον Μπακασέτα, ο Κόντορ έδιωξε, η μπάλα κόντραρε κι έφθασε στον Πλατέλλα που ανενόχλητος από κοντά δεν είχε πρόβλημα να νικήσει για δεύτερη φορά τον Καβουσάκη.

Η ΑΕΛ αντέδρασε αμέσως και στο 33′ ξαναμπήκε στο παιχνίδι όταν ο Ρέντζας έκανε τη σέντρα – γέμισμα από τα δεξιά, ο Ντοντό έπιασε την κεφαλιά, ο Ναζλίδης έβαλε το πόδι ανάμεσα σε Ανέστη-Γιόχανσον-Τσιγκρίνσκι, οι οποίοι βρίσκονται χαμένοι στη… μετάφραση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ξεκίνησε με τους: Καβουσάκη, Ρέντζα, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλο, Φατιόν, Γκόλια, Αβραάμ, Ντουντού, Ναζλίδη.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξεκίνησε με τους: Ανέστη, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλο, Μπακασέτα, Χριστοδουλόπουλο, Πλατέλλα, Αραβίδη.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις