Διανομή τροφίμων από το Δήμο Λαρισαίων

Δημοσιεύθηκε στις: 17 Οκτωβρίου 2016, 20:41

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου  2016 θα πραγματοποιηθεί η έβδομη  διανομή τροφίμων της Κοινωνικής Σύμπραξης Λάρισας  στο πλαίσιο του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας» για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) για το Δήμο Λαρισαίων. Να σημειωθεί ότι η διανομή αυτή αφορά σε αποθέματα των Κεντρικών Προμηθειών του 2015 που βρίσκονται στις αποθήκες και όχι από νέες προμήθειες μέσω  του Ανοιχτού Διεθνή Διαγωνισμού  για προμήθειες του ΤΕΒΑ για το έτος 2016  που διενεργήθη από τον Δήμο Λαρισαίων και βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Η διανομή θα διαρκέσει τρεις ημέρες, μέχρι και την Πέμπτη 20/10/2016. Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι είδη παντοπωλείου και είδη βασικής υλική συνδρομής. Για τους ωφελούμενους του Δήμου Λαρισαίων  η διανομή θα γίνει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης  τις ημέρες  Τρίτη- Τετάρτη – Πέμπτη- και ώρες 9:00- 14:00.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων η διανομή θα γίνει με αλφαβητική προτεραιότητα και ανά δίωρο. Έχει ήδη ολοκληρωθεί  η αποστολή  ενημερωτικού  sms σε όλους τους ωφελούμενους με ακριβής πληροφορίες.

Να τονιστεί πως για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση επίσημου  έγγραφου στο όποιο αναφέρεται ο ΑΜΚΑ είτε του αιτούντα είτε οποιουδήποτε άλλου μέλους της εγκεκριμένης οικογένειας. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει στο σημείο Διανομής για λόγους υγείας, ηλικίας ή αναπηρίας τα προϊόντα τους παραδίδονται κατ οίκον με ευθύνη της Κοινωνικής Σύμπραξης.

Σε όσους δεν κατέστη δυνατή η ενημέρωση είτε με μήνυμα είτε τηλεφωνικά έχει αποσταλεί ταχυδρομική επιστολή στα στοιχεία Δ/σης που έχει δηλώσει ο αιτούντας στην αίτηση του.

Τηλέφωνο για πρόσθετες πληροφορίες: Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής- Διεύθυνση Πρόνοιας : 2410- 680242. Φεγγίτη Αλεξία, Παπανικολάου Γιώργος

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ