Αλλοδαπός μετέφερε παράνομα 30 ανθρώπους με φορτηγό

Δημοσιεύθηκε στις: 15 Οκτωβρίου 2016, 21:56

Έναν 23χρονο αλλοδαπό που διακινούσε παράνομα αλλοδαπούς, με φορτηγό αυτοκίνητο, στην Εγνατία Οδό, συνέλαβαν οι αρχές στο ύψος του Βαγιοχωρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από έλεγχο που έκαναν κατά τις βραδινές ώρες, άνδρες του τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο όχημα του 23χρονου αλλοδαπού, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν 30 αλλοδαποί -μεταξύ τους και 6 ανήλικοι- οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί είχαν μπει παράνομα στη χώρα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, με κατεύθυνση και ενδιάμεση στάση τη Θεσσαλονίκη και τελικό προορισμό χώρες της Ευρώπης, οπότε και θα κατέβαλαν χρηματικό ποσό για τη μεταφορά τους.

Ο 23χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα, ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό, σχετιζόμενο με την προαναφερόμενη παράνομη δραστηριότητα.

newsbeast.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ