ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Παραλειπόμενα επίσκεψης Καμμένου: Η λιποθυμία και τα σταυρωτά φιλιά με τον Αγοραστό (Φωτό)

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν σήμερα το πρωί κατά την επίσκεψή του στην 1η Στρατία για την  τελετή απονομής πολεμικών σημαιών ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Όμως κατά την διάρκεια της τελετής υπήρξε ένα απρόοπτο. Μια γυναίκα αξιωματικός που βρισκόταν στον σχηματισμό, για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο έδαφος. Αμέσως κάποιοι πού ήταν κοντά προσέτρεξαν και βοήθησαν την συνάδελφό τους, η οποία ήταν φανερά σοκαρισμένη αν και ανέκτησε άμεσα τις αισθήσεις.

ptosi1

prosi-3

Για να μπορέσει όμως να μεταφερθεί έστω και προληπτικά στο νοσοκομείο έπρεπε να τελειώσει η τελετή, ώστε να μπει  το ασθενοφόρο στο χώρο.

agorastos

Όμως εκτός από λιποθυμίες είχαμε θερμές αγκαλιές και φιλιά. Ο Υπουργός χαιρέτησε πολύ… κόσμο. Όμως όταν είδε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό δεν έμεινε μόνο στην χειραψία. Τον φίλησε σταυρωτά και τον αγκάλιασε, ενώ ακολούθησε και ένας μικρός διάλογος σε θερμό κλίμα. Τώρα αν η συζήτηση στο… πόδι περιείχε  και την Επιτροπή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση στην οποία ενδέχεται να συμμετέχει ο Περιφερειάρχης, δεν το ξέρουμε.

Αυτό που ξέρουμε πάντως είναι ότι ο Υπουργός είναι καλός το… ψηστήρι

Π.Γ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις