ΚΟΣΜΟΣ

Αθωώθηκε ποδοσφαιριστής, τέσσερα χρόνια μετά την καταδίκη του για βιασμό!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ο Τσεντ Έβανς που είχε καταδικαστεί για βιασμό μιας 19χρονης και είχε περάσει δύο χρόνια από τη ζωή του και την ποδοσφαιρική του καριέρα στη φυλακή, αθωώθηκε! Αυτό συνέβη μετά από την επανεξέταση της υπόθεσης από το αγγλικό δικαστήριο, το οποίο αναίρεσε την προηγούμενη ετυμηγορία, με τον 27χρονο επιθετικό της Τσέστερφιλντ να δικαιώνεται και να καθαρίζει το όνομά του.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί, ο Ουαλός είχε βρει σε δωμάτιο του ξενοδοχείου έναν συμπαίκτη του, τον Κλέιτον Μακ Ντόναλντ να κάνει σεξ με την 19χρονη. Παρά τους ισχυρισμούς του 27χρονου στο δικαστήριο του Κάρντιφ για το αντίθετο, το φερόμενο ως θύμα βιασμού βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή του.

Δημοσιογράφος του Sky News που βρισκόταν στη δίκη αναφέρει πως στο άκουσμα της ετυμηγορίας του δικαστηρίου, ο Έβανς ξέσπασε σε λυγμούς αγκαλιάζοντας τη σύντροφό του. Ο συνήγορος του Ουαλού δήλωσε πως ο Έβανς ήταν γεμάτος ικανοποίηση. Θέλησε παράλληλα να ευχαριστήσει τους φίλους, την οικογένεια και την αρραβωνιαστικιά του ποδοσφαιριστή για τη στήριξη στις δυσκολότερες στιγμές.

Ο Τσεντ Έβανς προέρχεται από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ μέχρι και τον Απρίλιο του 2012 που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, αγωνιζόταν για λογαριασμό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στις 17 Οκτωβρίου 2014 αφέθηκε ελεύθερος έχοντας εκτίσει το μισό της ποινής, ενώ στις 20 Ιουνίου 2016 υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο μετά την αποφυλάκισή του με την Τσέστερφιλντ. Έχει αγωνιστεί 13 φορές με το εθνόσημο σε επίπεδο ανδρών, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις