ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε έγκυος μαζί με το αγέννητο μωρό της – Σπαραγμός για την ανείπωτη τραγωδία!

Έγκυος γυναίκα έχασε την ζωή, ενώ οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν εν ζωή και το αγέννητο μωρό της. Όλα έγιναν χθες το απόγευμα (11-10-2016), όταν γυναίκα που βρίσκονταν στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης, μεταφέρθηκε από ιδιωτικό κέντρο, στο νοσοκομείο της Βέροιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η έγκυος γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο της Βέροιας, δεν είχε σφυγμό. Οι γιατροί προσπαθώντας να σώσουν το αγέννητο μωρό, έκαναν καισαρική, αλλά διαπίστωσαν πως ήταν ήδη νεκρό. Στο νοσοκομείο της Βέροιας βρίσκεται ιατροδικαστης που εξετάζει την υπόθεση, καθώς τα αίτια θανάτου της γυναίκας, δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί…

Η τραγωδία με έγκυο στην Αχαϊα
Η τραγωδία της Βέροιας ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες μιας άλλης τραγωδίας, στις αρχές του έτους. Όταν σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία του Θεριανού Αχαΐας, η τραγική είδηση του αιφνίδιου θανάτου της 31χρονης Πάολας Πολυγέννη – Θανοπούλου, μητέρας δυο παιδιών και εγκύου στον όγδοο μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε αναίσθητη μέσα στο σπίτι της. Συγκριμένα, η κοπέλα που πρόσεχε τα παιδιά της οικογένειας πήγε το πρωί στο σπίτι της αδικοχαμένης γυναίκας, αλλά κανείς δεν της άνοιγε. Έτσι οι περίοικοι αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπως και η Αστυνομία.

Ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, όπως και του εμβρύου που κυφορούσε.

newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις