ΚΟΣΜΟΣ

Σε δίκη 29χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με δύο μαθητές της

Η Τζουν Κένταλ είναι καθηγήτρια φυσικής, στο Urban Prep Academy του Σικάγο… Ή μάλλον ήταν, καθώς η 29χρονη απολύθηκε αφού αντιμετωπίζει κατηγορίες πως έκανε σεξ με δύο μαθητές της, την ίδια μέρα, μέσα στην τάξη της.

Η ασυγκράτητη 29χρονη, φέρεται να αποπλάνησε τους 17χρονους, στέλνοντάς τους «καυτές» πόζες της μέσω Snapchat και, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, πολλές από αυτές ήταν και ολόγυμνες. Τα μηνύματα έγιναν αποκλειστικά σεξουαλικά, όσο περνούσε ο καιρός και, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία, η Κένταλ είπε στον έναν από τους δύο ότι ήθελε να κάνει σεξ μαζί του.

Εν τέλει, στα τέλη Σεπτεμβρίου, βρέθηκαν να κάνουν… ιδιαίτερα μαθήματα, σε ένα δωμάτιο ακριβώς δίπλα από την τάξη της Κένταλ. Την περασμένη Δευτέρα, με την κατάλληλη συνεννόηση, συναντήθηκαν ξανά στο ίδιο δωμάτιο και έκαναν σεξ. Ένας μάρτυρας είπε ότι η καθηγήτρια έμεινε μόνη της μετά τα «παιχνίδια» για 20 λεπτά μέσα στην τάξη και μετά έφυγε. Αργότερα, αφού τέλειωσαν οι διδακτικές ώρες, έκανε σεξ και με το δεύτερο παιδί και το εκμυστηρεύτηκε σε ένα φίλο.

Ο μάρτυρας, ειδοποίησε το διευθυντή της ακαδημίας, για το γεγονός με τον πρώτο μαθητή και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Κατά την έρευνα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και το συμβάν με το δεύτερο μαθητή.

Το αξιοπερίεργο είναι, πως εδώ και μία εβδομάδα που συνεχίζεται η δίκη, ο άντρας της είναι στην αίθουσα και δηλώνει ότι τη στηρίζει!

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις