Μίνα Αρναούτη για Παντελίδη: Ήπιε, ήπιαμε κι εμείς… Πώς να τον αποτρέψω;

Δημοσιεύθηκε στις: 11 Οκτωβρίου 2016, 19:39

Περίπου οκτώ μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, και οι δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί του στο μοιραίο τζιπ, προσπαθούν να επιστρέψουν στους ρυθμούς της καθημερινότητας τους. Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου έχουν αρχίσει σιγά – σιγά να έχουν δυναμική παρουσία στα social media και να… λύνουν τη σιωπή τους για όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για το μοιραίο τροχαίο.

Σήμερα, μέσω του Instagram η Μίνα Αρναούτη, μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε για πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook «ξαναχτυπά» υπερασπιζόμενη τον εαυτό της και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί τέτοιος χλευασμός για μία κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα και πέρασε 5 μήνες στο νοσοκομείο και ακόμα δεν έχει σταθεί; Φταίω σε κάτι; Ήπιε…ήπιαμε και εμείς… πως να τον αποτρέψω; Εδώ δεν έσωσα τον εαυτό μου». Μάλιστα, στα σχόλια φαίνεται να υπερασπίζεται τη Μίνα και η Φρόσω Κυριάκου η οποία επιτίθεται σε κάποιους που χλεύασαν τα λεγόμενα της φίλης της.

Η ανάρτηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, από τη Μίνα Αρναούτη, είναι η παρακάτω: «Λοιπον ο Γιωρίκας δεν πίνει αλκοόλ συχνά,στα δύο ποτά τον πηγαίνουν σηκωτό σπίτι.. Ο Κωστικας πάλι πίνει συχνά  ένα μπουκάλι και πάει μόνος του σπίτι χωρίς να πέφτει σε κώμα… Τι είναι ο Κωστίκας;;;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι  οι αιματολογικές εξετάσεις, ο Παντελής Παντελίδης ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου και βρισκόταν στα όρια της λιποθυμίας, το μοιραίο πρωινό.

Για πρώτη φορά, ο αδερφός του αξέχαστου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης αναφέρεται σε κάποιο σχόλιο της Μίνας Αρναούτη. «Κανένα σχόλιο», αρκέστηκε να πει για τα όσα έγραψε η κοπέλα στα social media.

protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ