Life & Style

Μίνα Αρναούτη για Παντελίδη: Ήπιε, ήπιαμε κι εμείς… Πώς να τον αποτρέψω;

Περίπου οκτώ μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, και οι δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί του στο μοιραίο τζιπ, προσπαθούν να επιστρέψουν στους ρυθμούς της καθημερινότητας τους. Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου έχουν αρχίσει σιγά – σιγά να έχουν δυναμική παρουσία στα social media και να… λύνουν τη σιωπή τους για όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για το μοιραίο τροχαίο.

Σήμερα, μέσω του Instagram η Μίνα Αρναούτη, μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε για πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook «ξαναχτυπά» υπερασπιζόμενη τον εαυτό της και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί τέτοιος χλευασμός για μία κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα και πέρασε 5 μήνες στο νοσοκομείο και ακόμα δεν έχει σταθεί; Φταίω σε κάτι; Ήπιε…ήπιαμε και εμείς… πως να τον αποτρέψω; Εδώ δεν έσωσα τον εαυτό μου». Μάλιστα, στα σχόλια φαίνεται να υπερασπίζεται τη Μίνα και η Φρόσω Κυριάκου η οποία επιτίθεται σε κάποιους που χλεύασαν τα λεγόμενα της φίλης της.

Η ανάρτηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, από τη Μίνα Αρναούτη, είναι η παρακάτω: «Λοιπον ο Γιωρίκας δεν πίνει αλκοόλ συχνά,στα δύο ποτά τον πηγαίνουν σηκωτό σπίτι.. Ο Κωστικας πάλι πίνει συχνά  ένα μπουκάλι και πάει μόνος του σπίτι χωρίς να πέφτει σε κώμα… Τι είναι ο Κωστίκας;;;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι  οι αιματολογικές εξετάσεις, ο Παντελής Παντελίδης ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου και βρισκόταν στα όρια της λιποθυμίας, το μοιραίο πρωινό.

Για πρώτη φορά, ο αδερφός του αξέχαστου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης αναφέρεται σε κάποιο σχόλιο της Μίνας Αρναούτη. «Κανένα σχόλιο», αρκέστηκε να πει για τα όσα έγραψε η κοπέλα στα social media.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις