ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«BLACK HUMOR» στο το «Θέατρο Τεχνών»

Την μοναδική Κωμωδία του Λάκη Μιχαηλίδη, «BLACK HUMOR», που όποτε και όπου κι αν παίχτηκε, στην κυριολεξία, «έσπασε Ταμεία», θα παρουσιάσει την ερχόμενη Χειμερινή Θεατρική Περίοδο 2016 – 2017, το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας, σε συνεργασία με τον γνωστό και σπουδαίο Ηθοποιό Σταμάτη Τζελέπη, ο οποίος θα σκηνοθετήσει και θα είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης.
Μαζί του επίσης πρωταγωνιστούν οι Λαρισαίοι Ηθοποιοί: Βασίλης Γιαβρής, Κατερίνα Χατζημαρκάκη, Βάνα Καταραχιά, Ειρήνη Σιδηροπούλου & Φένια Καλατζή. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα 3 Οκτωβρίο και η Πρεμιέρα της Παράστασης προγραμματίζεται για τα μέσα Νοεμβρίου – 2016.

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι δύο «Παιδικές Σκηνές» του «Θεάτρου τεχνών», φροντίζουν για τους μικρούς φίλους θεατές και ετοιμάζουν αντίστοιχα για όλες τις ηλικίες των παιδιών, δύο εξαιρετικές παραστάσεις.
Η “ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ”, μια πολύ όμορφη, “πολύχρωμη” και διασκεδαστική μικρή ιστορία, με το υπέροχο Θεατρικό έργο, του: Γιούρι Στούπελ
“Η Μικρή Ροδούλα & Το ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ”

Η Παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία των: ΧΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ – ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΩΤΙΟΥ, μουσική & τα τραγούδια, του ΓΙΟΥΡΙ ΣΤΟΥΠΕΛ, σκηνικά & κοστούμια του “Θεάτρου Τεχνών”. Τους 6 πανέμορφους και “παιχνιδιάρικους” ρόλους, της παράστασης ερμηνεύουν οι Ηθοποιοί: Ειρήνη Σιδηροπούλου (Η μικρή Ροδούλα),΄Ελενα Γράβαλου (Το Ατρόμητο Λιοντάρι), Βασίλης Σακκάς (Ο κακός φύλακας του Τσίρκου), Κατερίνα Μπουνέλα (Η καλή οδοντίατρος), Γιάννης Τσιάλτας (Ο τεμπέλης – πεινάλας Γατούλης) και ο Χρήστος Τσικρίκας (Ο Αφελής & φοβιτσιάρης Κυνηγός). Η Πρεμιέρα θα δοθεί την Κυριακή: 6 Νοεμβρίου 2016, στις 12 το μεσημέρι. Οι οργανωμένες παραστάσεις για τους μαθητές των Παιδικών Σταθμών – Νηπιαγωγείων & Δημοτικών Σχολείων, θα ξεκινήσουν από την ΔΕΥΤΕΡΑ: 7 Νοεμβρίου – 2016, (Δευτέρα έως και Παρασκευή) στις: 9.30 το Πρωϊ.

Η διάρκεια της Παράστασης είναι: 1 ώρα & 5΄ & η τιμή του εισιτηρίου για κάθε παιδί είναι μόνο 3,5 €

Η «ΠΑΙΔΙΚΗ-ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ», ετοιμάζει για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων & Γυμνασίων, την παράσταση: ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ.
“ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ”
Το «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» ανεβαίνει σε διασκευή & στίχους τραγουδιών του Χάρη Κυριακίδη. Σκηνοθεσία των: ΧΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ & ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΩΤΙΟΥ. Μουσική Δημήτρη Φωτίου-Θέμη Σαμαντζή, & Σκηνικά – κοστούμια: «Θέατρο Τεχνών».
Τους 16 «γοητευτικούς» ρόλους των Ηρώων του έργου, ερμηνεύουν οι Ηθοποιοί: Κατερίνα Μπουνέλα(Αφηγητής-Γνώση), Δημήτρης Φωτίου (Βασιλιάς Αστόχαστος των Μοιρολατρών), Ειρήνη Σιδηροπούλου (Κόρη Βασιλιά), Γιάννης Τσιάλτας (Γιος Βασιλιά),΄Ελενα Γράβαλου (Αρχικαγκελάριος Πανουργάκος – Φρούραρχος-Κατρακυλάκος), Βασίλης Σακκάς (Πολύδωρος – Ξένος Καγκελάριος-Κακομοιρίδης), Μαρία Μπούρμπουλα (Βασίλισσα – Φτωχομάνα Κυρά Φρόνηση) και Χρήστος Τσικρίκας (Στρατιώτης – Βαρκάρης – Λαγόκαρδος).

Η Πρεμιέρα, θα δοθεί την Κυριακή: 13 Νοεμβρίου 2016, στις 12 το μεσημέρι και οι οργανωμένες παραστάσεις για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων & Γυμνασίων, θα ξεκινήσουν από την ΔΕΥΤΕΡΑ: 14 Νοεμβρίου-2016 (Δευτέρα έως και Παρασκευή στις: 10.30 το Πρωϊ). Η διάρκεια της Παράστασης είναι: 1 ώρα & 15΄. Η τιμή του εισιτηρίου για κάθε μαθητή θα είναι μόνο: 3,5 €.

Στο μεταξύ πρίν απ΄όλα αυτά η Κεντρική Σκηνή του «Θεάτρου Τεχνών», θα επαναλάβει για 8 μόνο Παραστάσεις και με γενική είσοδο, μόνο: 7€, από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου την μεγάλη επιτυχία της Άνοιξης, με την ιδιαίτερη Κωμωδία της Κατερίνας Χτζημαρκάκη:
«ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ»,
Το «Θέατρο Τεχνών», επιθυμεί έτσι, να δώσει ακόμη μία ευκαιρία, σε όσους δεν μπόρεσαν να δουν, την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, την υπέροχη αυτή παράσταση, να την απολαύσουν…σ΄αυτό το δεκαήμερο..!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις