ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με Χολέβας, Παπαδόπουλο για το 3 στα 3

Με μοναδικό στόχο το 3 στα 3, θα παραταχθεί απόψε η εθνική στο Ταλίν – 21:45, «Le Coq Arena» – απέναντι στην Εσθνονία, στην τρίτη αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου για το Μουντιάλ 2018. Αλλαγές (αναγκαστικές και κατ’ επιλογή) στην 11άδα από τον Σκίμπε.

Με στόχο το διπλό θα παραταχθεί απόψε (21:45, «Le Coq Arena») η εθνική ομάδα της Ελλάδας στο Ταλίν απέναντι στην Εσθονία. Το 3 στα 3 είναι «μονόδρομος» για να διατηρήσει τα κεκτημένα (συγκατοίκηση στην πρώτη θέση με το Βέλγιο) αλλά και να ενισχύσει περισσότερο την (καλή) ψυχολογία της. Δύο ζητούμενα, τα οποία αν καταστούν δεδομένα, θ’ αποτελέσουν μεγάλα πλεονεκτήματα εν’ όψει της σημαντικής -για τη δεύτερη θέση του ομίλου- αναμέτρησης με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (13/11/, «Γ. Καραϊσκάκης»).
Ο σημερινός αγώνας – όπως επισήμαναν Σκίμπε και διεθνείς – δεν είναι εύκολος. Η γηπεδούχος είναι μεν μικρότερης δυναμικότητας από την ελληνική ομάδα αλλά δυσκολοκατάβλητη στην έδρα της. Είναι χαρακτηριστικό ότι για τον προκριματικό όμιλο του Euro 2016, Αγγλία και Ελβετία ζορίστηκαν να επικρατήσουν (αμφότερες με 1-0), ενώ (με το ίδιο σκορ) ηττήθηκαν Σλοβενία και Λιθουανία.
Αν οι «γαλανόλευκοι» την υποτιμήσουν μπορεί να βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Για να κατακτήσουν τη νίκη, όπως τους είπε και ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, πρέπει να διορθώσουν ατομικά και ομαδικά λάθη. Να παρουσιαστούν, συγκριτικά με τον αγώνα της Παρασκευής, βελτιωμένοι. Να τρέξουν περισσότερο, να καλυτερεύσουν την κυκλοφορία, τις αποστάσεις των γραμμών, να βελτιώσουν τις τελικές επιλογές, να μεγιστοποιήσουν το διάστημα ελέγχου της αναμέτρησης.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις