ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Νασιώκας, ο Σούλτης και οι πληγές που δεν κλείνουν…

Αιφνιδίασε πολλούς ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιώργος Σούλτης επιλέγοντας μετά από πολύ καιρό να προβεί σε δήλωση και μάλιστα σε πρώτο ενικό πρόσωπο να απευθυνθεί στον επικεφαλής της Ανθρώπινης Πόλης Έκτορα Νασιώκα, για να του απαντήσει στα όσα ο τελευταίος σχολίασε με αφορμή τον απολογισμό του δημάρχου Λαρισαίων.

Γιατί όμως αισθάνθηκε την ανάγκη ο κ. Σούλτης να παρέμβει σε μία – αναμενόμενη – κριτική από την αντιπολίτευση και γιατί δεν το έχει πράξει με άλλους επικεφαλής για άλλα ζητήματα, αν όχι σπουδαιότερα, εξίσου σημαντικά;

Σας παραπέμπω στην επίμαχη – κατά ταπεινή την άποψή του συντάκτη – παράγραφο της δήλωσης του Έκτορα: “Η παράταξη της πλειοψηφίας είναι δέσμια του ευκαιριακού τρόπου συγκρότησής της προεκλογικά. Τότε που η μεγάλη δημοτική παράταξη « Λαρισαίων Πόλις» υποτάχτηκε στη μικρή παράταξη του ενός δημοτικού συμβούλου που προέρχονταν από το ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να εκμεταλλευτούν εκλογικά το ρεύμα που δημιούργησε ο λαϊκίστικος αντιμνημονιακός λόγος του κόμματος τότε της αντιπολίτευσης.”

Ξεκάθαρα λοιπόν, διαφαίνεται πως το ότι η Συμπαράταξη να έγινε δημοτική αρχή, δεν έχει κλείσει – δύο χρόνια μετά – τις πληγές στο εσωτερικό της “Λαρισαίων Πόλις” και εν γένει των ΠΑΣΟΚογενών στελεχών της.

Αυτό προφανώς επηρέασε τις… ευαίσθητες χορδές του Γιώργου Σούλτη που – δύο χρόνια μετά – έσπευσε με προσωπική δήλωση να επαναλάβει το ιστορικό δημιουργίας της Συμπαράταξης!

Βάζοντας στο συλλογισμό και την πρόσφατη προαναγγελία από πλευράς Καλογιάννη και για δεύτερη υποψηφιότητα το 2019 (έγινε άραγε μετά από συλλογική απόφαση των τριών παρατάξεων;), εύκολα κατανοεί κανείς πως το παιχνίδι στα δημοτικά της πόλης στην κεντροαριστερή αρένα, μόλις αρχίζει…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις