ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Νέα ήθη στην 5η ΔΥΠΕ: Ο Αντωνίου προανήγγειλε την… καρατόμηση της Βαγενά!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην 5η Διοίκηση Υγεονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας με πρωταγωνιστές δύο Λαρισαίους: Τον διοικητή Νέστορα Αντωνίου και την υποδιοικήτρια Αγγέλα Βαγενά.

Έγραφε πρόσφατα η στήλη για το κλίμα που μυρίζει… μπαρούτι μεταξύ τους, χωρίς ωστόσο επί της παρούσης να έχει φανεί κι ένας λόγος αντάξιος της διάστασης που λαμβάνει η υπόθεση.

Τελευταία εξέλιξη, η άνευ προηγουμένου δήλωση του κ. Αντωνίου στο τρικαλινό μέσο ενημέρωσης trikalaenimerosi.gr, στο οποίο σημείωσε πως «Ναι θα αντικατασταθεί (σ.σ. η Αγγέλα Βαγενά). Έχουν οριστεί ήδη οι δύο αντικαταστάτες. Πρόκειται για τον Δημήτρη Δημητριάδη, οδοντίατρο, οποίος θα αναλάβει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, ενώ το δεύτερο πρόσωπο είναι από τη Λαμία. Μέχρι την Παρασκευή θα υπάρξει η σχετική απόφαση και θα ανακοινωθεί από την πλευρά του υπουργείου Υγείας».

Νέα (αριστερά) ήθη στη ΔΥΠΕ. Ο διοικητής να ανακοινώνει την καρατόμηση της υποδιοικήτριας, κάτι που όμως θα έπρεπε να κάνει ο υπουργός. Ο υπουργός άραγε είναι γνώστης των όσων συμβαίνουν στη Λάρισα; Επικροτεί ή όχι;

Προφανώς και πίσω από αυτή την πρωτοφανή δήλωση κρύβονται πράγματα τα οποία – όταν και αν – η κ. Βαγενά (κυρίως) ή ο κ. Αντωνίου αποφασίσουν να μιλήσουν, θα μάθουμε…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις