ΚΟΣΜΟΣ

Νοικιάζουν δωρεάν δωμάτια σε «ελκυστικές κοπέλες» -Με αντάλλαγμα το σεξ!

«Μόδα» έχει γίνει στο Λονδίνο η δωρεάν ενοικίαση δωματίων σε «όμορφες κοπέλες». Με το αζημίωτο, βεβαίως, αφού οι ιδιοκτήτες τους ζητούν σεξ ως αντάλλαγμα!

Οι αγγελίες έχουν ανέβει σε γνωστό ιστότοπο ενοικίασης σπιτιών/δωματίων και αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «δίνεται δωμάτιο χωρίς ενοίκιο για ελκυστική κοπέλα» ή «δωρεάν συγκατοίκηση για γυναίκα στη Ζώνη 1, κεντρικό Λονδίνο».

Μάλιστα, ένας ιδιοκτήτης διαμερίσματος με θέα στον Τάμεση απαιτεί «μια στενή σχέση με αυτή την κοπέλα μια φορά την εβδομάδα»!

Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει νόμος στη Βρετανία που να απαγορεύει τη διαφήμιση για «υπηρεσίες σεξ», οι αγγελίες τοποθετούνται στην κατηγορία «Ενοικίαση δωματίων», με αποτέλεσμα να τις βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι.

Προσποιούμενη ότι είναι μια 26χρονη φοιτήτρια, άρτι αφιχθείσα στο Λονδίνο, η συγγραφέας Helen Croydon κάλεσε διάφορους ιδιοκτήτες για να μάθει όλες τις… λεπτομέρειες προκειμένου να νοικιάσει δωρεάν ένα διαμέρισμα.

«Στην αρχή μίλησα με τον “Τζον”, έναν εργένη επιχειρηματία που μένει μόνος του σε ένα σπίτι με τρία δωμάτια στο ανατολικό Λονδίνο», είπε η Croydon στη MailOnline. Και συνέχισε: «Με διαβεβαίωσε ότι δεν θα ήθελε μια “τυπική σύντροφο”, αλλά κάποια για “παρέα, που κάποιες φορές θα βγαίνει μαζί του”».

«Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν τι μέγεθος ρούχα φοράω», συνεχίζει η συγγραφέας. «Η αγγελία του έγραφε ότι η συγκάτοικός του θα είχε το δικό της δωμάτιο, υπαινισσόταν ωστόσο ότι στην πραγματικότητα θα κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με αυτόν».

Σε μια άλλη περίπτωση, η Croydon πήρε τηλέφωνο για ένα δωμάτιο στο Brixton: «Οταν ρώτησα τον ιδιοκτήτη, έναν dj από την Τζαμάικα, να μου πει πόση φυσική σχέση προσδοκούσε από μένα, μου απάντησε ότι ήταν “εύκολος τύπος”. Μου είπε: “Εχω πολλές σεξουαλικές ορμές, αλλά δεν με κυριεύουν. Δεν θέλω να βάζω τους ανθρώπους σε αμήχανη θέση, οπότε δεν χρειάζεται να γίνεται κάθε μέρα”».

Μια… ιδιαίτερη περίπτωση ήταν ο «Νταγκ», ένας συνταξιούχος στα 60 του, που πρόσφερε δωρεάν το… κρεβάτι του, στο σπίτι του στο βορειοδυτικό Λονδίνο. Είπε η συγγραφέας: «Μου δήλωσε ότι αυτό που ζητάει είναι “αγάπη, τιμιότητα, αξιοπιστία”. Και με διαβεβαίωσε ότι “θα μου δώσει ό,τι του ζητήσω”, λέγοντάς μου ότι “λατρεύω να ξοδεύω λεφτά για την αγαπημένη μου. Το μοναδικό μου μειονέκτημα είναι ότι είμαι γενναιόδωρος”».

Με αφορμή τις αγγελίες αυτές, πολλές οργανώσεις κρούουν των κώδνα του κινδύνου σε υποψήφιες «νοικάρισσες», λέγοντας ότι πίσω από τις αγγελίες για δωρεάν στέγη που απευθύνονται σε άστεγες ή φοιτήτριες κρύβονται συνήθως διεστραμμένα κίνητρα.

«Είναι μία επικίνδυνη προσπάθεια να καθιερωθεί μία σχέση εκμετάλλευσης σε βάρος των άστεγων γυναικών», αναφέρει μια οργάνωση, τονίζοντας ότι όλο και περισσότερες άστεγες θα αναγκαστούν να γίνουν σκλάβες του σεξ εξαιτίας της στεγαστικής κρίσης στην Αγγλία.
Πηγή:iefimerida.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις