ΘΕΣΣΑΛΙΑ

50 ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε σχολεία της Θεσσαλίας από την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ

50 ηλεκτρονικούς υπολογιστές προσέφερε η εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ σε σχολεία της Θεσσαλίας, στα πλαίσια δωρεάς που πραγματοποίησε. Οι υπολογιστές κατανεμήθηκαν σε σχολεία, που υπέδειξε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευση κατόπιν ιεράρχησης των αναγκών σε εξοπλισμό.

Η παράδοση έγινε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, εκπροσώπων της εταιρίας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ, των αντιπεριφερειάρχων κ.κ. Γιώργου Κίτσιου και Θανάση Παιδή, της Περιφερειακής Συμβούλου κας Μαρίας Μαμάρα, εκπροσώπου της Περιφερειακής Διευθυντρίας Εκπαίδευσης και των σχολείων, που δόθηκαν οι υπολογιστές.

Ο κ. Κ. Αγοραστός ευχαρίστησε την εταιρία για την προσφορά των υπολογιστών και τόνισε τα εξής: «Αναγνωρίζοντας τη συμβολή της τεχνολογίας, τόσο στην παροχή αποτελεσματικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών, όσο και στην εφαρμογή νέων μεθόδων εκμάθησης και ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες για ουσιαστική συμμετοχή των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία, αποδεχτήκαμε με χαρά τη δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών με εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα από την εταιρία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ. Οι υπολογιστές αυτοί πρόκειται να καλύψουν άμεσες ανάγκες σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θεσσαλίας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις