ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΛ: Η ώρα για το μεγάλο τους παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό

Η ΑΕΛ επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ και για να το κάνει με κάθε επισημότητα πρέπει να θυμίσει σήμερα (Κυριακή 25/9, 20:30) ποια είναι η ιδιαιτερότητα της.
Στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό στο AEL FC ARENA οι «βυσσινί» καλούνται και πάλι να παίξουν ντέρμπι (όχι τα βαθμολογικά που αποκαλούσαμε τα τελευταία χρόνια με ομάδες όπως ο Απόλλων Σμύρνης ή ο Ολυμπιακός Βόλου).

Ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι για την ΑΕΛ και πάντα σε αυτά τα ματς έστω κι αν η Λαρισινή ομάδα υπολείπεται σε τομείς όπως το μπάτζετ, άπαντες περιμένουν να δουν όμως την απόλυτη μαχητικότητα και την απαραίτητη δίψα από τους ποδοσφαιριστές κόντρα σε έναν παραδοσιακό αντίπαλο της ομάδας.

Σήμερα το AEL FC ARENA ανοίγει τις πύλες και εκεί θα δούμε και πάλι ένα μεγάλο παιχνίδι. Η ΑΕΛ παραδοσιακά δυσκολεύει τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια εντός έδρας, σε επίπεδο πρωταθλήματος Α’ Εθνικής επικρατεί η απόλυτη ισορροπία, 7 νίκες για κάθε ομάδες και 12 παιχνίδια ισόπαλα κάτι που καταδεικνύει πως σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι δύο ομάδες αυτά τα ματς είναι μια άλλη υπόθεση και για τους δύο.

Στα αγωνιστικά ο Αναστασιάδη θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τσίμο Ναβάρο, ενός σημαντικού «γραναζιού» της φετινής ΑΕΛ με τον Ισπανό να προσθέτει ποιότητα στη νέα του θέση (δεξί άκρο της άμυνας) επί ημερών του Μακεδόνα τεχνικού. Μέχρι τελευταία στιγμής στο στρατόπεδο της ΑΕΛ θα περιμένουν τον Κοντόρ για να μπει στην αποστολή, θέση σε αυτή αναμένεται να έχει και ο Ντοντό ενώ από ώρα σε ώρα μετά το πρωινό χαλάρωμα αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή.

Από την άλλη πλευρά, ο Πάουλο Μπέντο επανέφερε στην αποστολή τον Κώστα Φορτούνη. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν να δείξει πιο θετικό πρόσωπο στη συνέχεια. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται σήμερα να κάνει ροτέισον καθώς ακολουθεί παιχνίδι στην Ευρώπη με τον ΑΠΟΕΛ για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το επόμενο Σ/Κ είναι το ματς με την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός διαθέτει το ρόστερ για κάτι τέτοιο οπότε το σημερινό ματς αναμένεται αρκετά δυνατό.

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις