ΛΑΡΙΣΑ

Οι Λαρισαίοι τίμησαν την 42η επέτειο του Πολυτεχνείου …χωρίς παρατράγουδα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με τρεις συγκεντρώσεις τίμησαν οι Λαρισαίοι την 42η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το απόγευμα της Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, στην Κεντρική Πλατεία διοργανώθηκε από το Δήμο Λαρισαίων αρχικά συναυλία με την παρουσία Λαρισαίων καλλιτεχνών ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, τον πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Λάρισας Δημήτρη Παπαποστόλου, τον πρόεδρο των Δασκάλων Λάρισας Νίκο Κοσμάνο και τον μαθητή και αντιπρόεδρο του 15μελούς συμβουλίου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας Κωνσταντίνο Γκατζόρα.

poreia2 poreia7 poreia10 poreia8 poreia14 poreia9 poreia5 poreia6

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στις κεντρικές οδούς της πόλης που κατέληξε στην πλατεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου κατατέθηκε στεφάνι στην προτομή του Ρήγα Φεραίου από εκπροσώπους φορέων και οργανώσεων της πόλης.

poreia15 poreia16 poreia4 poreia3 poreia

Η συγκέντρωση του Ε.Κ.Ν.Λ. στην πλατεία Ταχυδρομείου

Ξεχωριστεί συγκέντρωση πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στην πλατεία Ταχυδρομείου. Η συγκέντρωση χαρακτηρίστηκε από μαζική συμμετοχή ενώ διοργανώθηκε συναυλία και ακολούθησε πορεία.

poreia21 poreia20 poreia18 poreia19 poreia12 poreia13

Η συγκέντρωση έξω από την Ιατρική Σχολή

Στο κτίριο της Ιατρικής Σχολής στην πλατεία Ταχυδρομείου συγκεντρώθηκε και ο Σύλλογος Φοιτητών Βιοχημείας όπου μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας και άλλες ομάδες τίμησαν την επέτειο του Πολυτεχνείου.

poreia22

Αξίζει να σημειώθει ότι δεν σημειώθηκε κανένα ευτράπελο στις τρεις συγκεντρώσεις. Παρένθεση αποτελεί το γεγονός ότι την ώρα που ο δήμαρχος Λαρισαίων απεύθυνε χαιρετισμό στην Κεντρική Πλατεία ομάδα αναρχικών φώναξε συνθήματα και πέταξε φεγγοβολάν ωστόσο διαλύθηκε ειρηνικά και αποχώρησε από την πλατεία.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις