Life & Style

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Τζένης Μπαλατσινού

Από την ημέρα που η Τζένη Μπαλατσινου έφυγε για το Σαν Φρανσίσκο με τη μεγάλη της κόρη, Αμαλία, προκειμένου να κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες για την εγγραφή της στο διάσημο πανεπιστήμιο Berkeley, τα νέα για εκείνη τρέχουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Όλα ξεκίνησαν από τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν την ίδια σε τρυφερές στιγμές με κάποιον άντρα, που έδειχνε να είναι ο νέος της σύντροφος, στην Πάτμο. Πληροφορίες λένε ότι η σχέση τους μετρά ήδη έξι μήνες.

Σήμερα, η εφημερίδα «Espresso» με άρθρο της αποκαλύπτει την ταυτότητα του άντρα που κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον της όμορφης Τζένης.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, πρόκειται για τον 35χρονο επιχειρηματία Ανδρέα Παππά, με καταγωγή από την Καβάλα, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με την οικογενειακή επιχείρηση, τη Θερμοπλαστική Καβάλας.

Προς το παρόν, δεν έχουν… διαρρεύσει πληροφορίες για πώς ξεκίνησε η γνωριμία τους, ωστόσο εκείνοι που τους συνάντησαν στην Πάτμο έχουν να λένε ότι ανάμεσα τους υπάρχει η… σπίθα που «δένει» τα νέα ζευγάρια.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις