Εκλογές 2015ΛΑΡΙΣΑ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ : «Θα συνεχίσω με συνέπεια και υπευθυνότητα»

Ευχαριστήριο μήνυμα απευθύνει η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Μαριάνθη Παπαδοπούλου.

Η κ. Παπαδοπούλου αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής :¨

«Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω κάθε μια και κάθε έναν από εσάς που με την ψήφο σας με στηρίξατε και συμβάλλατε στο να δείξουμε ότι οι νέοι άνθρωποι εισακούγονται και έχουν μέλλον στην πολιτική ζωή της πόλης και του νομού μας, αλλά και στη μεγάλη παράταξή μας τη Νέα Δημοκρατία.

Προσωπικά, νιώθω υπερήφανη που μου δόθηκε η δυνατότητα να συμβάλλω κι εγώ με τις δυνάμεις μου στον αγώνα που δώσαμε για να εξασφαλίσουμε τη σταθερότητα στη χώρα μας. Δυστυχώς, η κόπωση των Ελλήνων από τη λιτότητα, η οργή για τα επώδυνα μέτρα που πάρθηκαν αναγκαστικά, αλλά και τα σφάλματα και οι αδικίες που αναμφισβήτητα πλήγωσαν όλους μας, ήταν η αιτία αναζήτησης εναλλακτικής κυβερνητικής πρότασης από τους πολίτες.

Η απόφαση των πολιτών είναι βεβαίως σαφής και απόλυτα σεβαστή. Προσωπικά, σαν νέα πολίτης αυτής της χώρας εύχομαι ολόψυχα στη νέα Κυβέρνηση να συνεχίσει την προσπάθεια σταθεροποίησης της χώρας που ξεκίνησε η Νέα Δημοκρατία και να πετύχει στο έργο της για το καλό όλων των Ελλήνων και κυρίως της Νέας Γενιάς.

Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω και πάλι όλους όσους πίστεψαν σε εμένα και με τίμησαν για δεύτερη φορά μέσα σε οκτώ μήνες με την ψήφο τους και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω, με συνέπεια και υπευθυνότητα να είμαι δυναμικά παρούσα στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας, γιατί οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε ότι μπορούμε στο μέτρο των δυνάμεών μας.

Νιώθω επίσης την ανάγκη να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιούς μου τόσο στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας όσο και των άλλων κομμάτων, γιατί εν τέλει, παρά τις διαφωνίες, όλοι μας μοιραζόμαστε την αγάπη για την Ελλάδα μας. Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τους επανεκλεγέντες Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και Χρήστο Κέλλα, αλλά και όλους τους Βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν το Νομό μας και να τους ευχηθώ να έχουν μια επιτυχημένη και εποικοδομητική Κοινοβουλευτική θητεία, δίνοντας αγώνες και διεκδικώντας το καλύτερο για τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις