Εκλογές 2015ΛΑΡΙΣΑ

Κόκκαλης: “οι πολίτες επέλεξαν ανεξαρτησία”

Πρωταρχικό στόχο την προώθηση των χρόνιων προβλημάτων της Λάρισας και της Θεσσαλίας θέτει μετά την εκλογή του στα βουλευτικά έδρανα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Βασίλης Κόκκαλης.

Αναλυτικά η δήλωση του Λαρισαίου δικηγόρου: “Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους στο νομό Λάρισας εκλέγοντας με στην Βουλή κι όλους αυτούς που εμπιστεύτηκαν τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις πιο κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης.

Η ψήφος τους είναι σημαντική και πρέπει να αισθάνονται περήφανοι, καθώς μέσα σε ένα κλίμα φοβίας και τρόμου, επέλεξαν την ελπίδα και την ανεξαρτησία, δίνοντας ταυτόχρονα και μια ηχηρή απάντηση στους δημοσκόπους και στα παιχνίδια τους.

Σήμερα χαιρόμαστε για την νίκη μας, αλλά από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά, ώστε το προεκλογικό μας σύνθημα «να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων» να γίνει γρήγορα πράξη. Σε αυτόν τον εθνικό αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια δεν περισσεύει κανείς. Είναι η ώρα της ευθύνης για την πατρίδα που όλοι θέλουμε να κληρονομήσουμε στα παιδιά μας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου και όλους τους εθελοντές που συστρατεύθηκαν από την πρώτη στιγμή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για τον ωραίο, ενωτικό και έντιμο αγώνα που δώσαμε και να τους διαβεβαιώσουμε πως έτσι θα πορευθούμε και στη συνέχεια.

Όπως απέφυγα προεκλογικά τις μεγαλόστομες δεσμεύσεις, έτσι θα πράξω και τώρα. Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα αγωνιστώ ασυμβίβαστα, πατριωτικά, με ζήλο και προσηλωμένος στο εθνικό συμφέρον.

Και φυσικά πρωταρχικός μου στόχος είναι η επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του νομού Λάρισας, της Θεσσαλίας και των συμπολιτών μου. Άλλωστε πολύ σύντομα θα βρεθώ κοντά τους, στις πόλεις και τα χώρια για να ιεραρχήσουμε μαζί τις βασικές προτεραιότητες της νέας εποχής.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις