Life & Style

Το «στιγμιαίο λάθος» εξελίσσεται σε σίριαλ!

Συνεχίζονται οι δίκες για το φερόμενο ως εξώγαμο τέκνο του Πασχάλη

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες η διαμάχη ανάμεσα στο ζεύγος Πασχάλη – Αλίκης Αρβανιτίδη και τη, σύμφωνα με δικαστικές αποφάσεις, μητέρα του εξώγαμου παιδιού του τραγουδιστή, Ουρανία Τουτουντζή.

Το τελευταίο επεισόδιο στο «σίριαλ», που μετρά ήδη οκτώ χρόνια, διαδραματίστηκε προχθές στις δικαστικές αίθουσες, όπου εκδικάστηκε η μήνυση την οποία είχε καταθέσει η 49χρονη κοινωνιολόγος και καθηγήτρια πανεπιστημίου σε βάρος της συζύγου του Πασχάλη για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου.

Το τελευταίο δικαστικό «μπρα ντε φερ» των δύο πλευρών έληξε υπέρ της κ. Τουτουντζή, καθώς η έδρα του δικαστηρίου έκρινε ένοχη την Αλίκη Αρβανιτίδη και την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση.

Το δικαστήριο μάλιστα δεν αναγνώρισε στην κατηγορουμένη (που ήταν απούσα κατά την εκδίκαση της υπόθεσης και εκπροσωπήθηκε από το συνήγορό της) κανένα ελαφρυντικό.

«Το αποτέλεσμα της δίκης αποτελεί δικαίωση για την κ. Τουτουντζή. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να σπιλώνει την τιμή και την υπόληψη ενός ανθρώπου, δυσφημώντας τον κατά αυτόν τον τρόπο. Για το ίδιο αδίκημα είχε καταδικαστεί στο παρελθόν και ο σύζυγος της Αλίκης Αρβανιτίδη, Πασχάλης», δήλωσε, μιλώντας στην «Espresso» η Ελένη Γκλεγκλέ, συνήγορος της Ουρανίας Τουτουντζή.

«Ο κύριος και η κυρία Αρβανιτίδη έσπευδαν, με κάθε αφορμή, να κατασυκοφαντούν και να διασύρουν την εντολέα μας. Πρέπει να προστατευτεί το παιδί και ο πατέρας του να αναλάβει και τις οικονομικές του ευθύνες», τόνισε η κ. Γκλεγκλέ.

Πάντως, παρά την καταδικαστική απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, η σύζυγος του τραγουδιστή δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους.

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου, ο δικηγόρος της οικογένειας Αρβανιτίδη, Σπύρος Οικονόμου, δήλωσε στην «Espresso» πως «οι ποινικές υποθέσεις τελειώνουν με το αμετάκλητο. Και είμαστε ακόμη στον α΄ βαθμό, άρα απέχουμε πολύ από το αμετάκλητο στη συγκεκριμένη υπόθεση».

Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής, παίζοντας το τελευταίο του χαρτί, προσέφυγε στον Άρειο Πάγο, καταθέτοντας αίτηση αναψηλάφησης της δίκης. Η έκβαση της αίτησης, που αναμένεται να συζητηθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο το προσεχές διάστημα, θα κρίνει εάν έπεται συνέχεια στο δικαστικό «θρίλερ» για την πατρότητα ή αν η διαμάχη των δύο πλευρών θα τελειώσει εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, οι εκκρεμείς μηνύσεις και οι αγωγές που έχουν «ανταλλάξει» οι αντίδικοι δείχνουν πως θα βρεθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων αρκετές ακόμη φορές.

(Ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Espresso»)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις