ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Πρωτοχρονιά η πρεμιέρα για τη «Νόρα» στο Θέατρο Τεχνών

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των παραστάσεων

Την Τετάρτη το βράδυ στις 9, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, θα κάνει πρεμιέρα το αριστούργημα του Ιψεν «Ν Ο Ρ Α», που θα παρουσιάσει για την φετινή χειμερινή περίοδο 2014 το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας.

Η «Νόρα», θα παίζεται παράλληλα με τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, που παίζεται με εξαιρετική επιτυχία, ενάμιση μήνα τώρα, από την «Παιδική-Νεανική Σκηνή», σε οργανωμένες πρωϊνές παραστάσεις για τους μαθητές των Σχολείων.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των παραστάσεων της «Νόρας» είναι:

Πέμπτη στις 7μ.μ με γενική λαϊκή είσοδο μόνο 5 €, την Παρασκευή & Σάββατο στις 9 μ.μ & την Κυριακή στις 7 το απόγευμα, με είσοδο 8€ και 5€ για τα παιδιά, μαθητές -φοιτητές και ανέργους.

Επίσης ισχύουν και τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α.

Η παράσταση ανεβαίνει σε απόδοση κειμένου και σκηνοθεσία του Χάρη Κυριακίδη, σκηνικά Στέλιου Μπουρλή, κοστούμια Βάνας Καταραχιά, επιμέλεια μουσικής Δημήτρη Παπαδούλη και χορογραφία-κινησιολογία της Αγγελικής Σαρήογλου.

Τους ρόλους του κλασσικού αυτού αριστουργήματος ερμηνεύουν μοναδικά οι ηθοποιοί: Εύα Τριανταφύλλου (Νόρα), Δημήτρης Φωτίου (Τόρβαλτ), Βασίλης Σακκάς (Κρόγκσταντ), Έλενα Γράβαλου (Λίντε), Στέλιος Ντικούλης (Δόκτωρ-Ρανκ), Βάνα Καταραχιά (Οικονόμος-Ελένη).

Για τις εορταστικές ημέρες της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων θα δίνονται παραστάσεις από την Τετάρτη της πρεμιέρας έως και την Δευτέρα των Θεοφανείων, ενώ από την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, θα συνεχίσει το κανονικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα παραστάσεων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις