Την Πρωτοχρονιά η πρεμιέρα για τη «Νόρα» στο Θέατρο Τεχνών

Δημοσιεύθηκε στις: 30 Δεκεμβρίου 2013, 09:15

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των παραστάσεων

Την Τετάρτη το βράδυ στις 9, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, θα κάνει πρεμιέρα το αριστούργημα του Ιψεν «Ν Ο Ρ Α», που θα παρουσιάσει για την φετινή χειμερινή περίοδο 2014 το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας.

Η «Νόρα», θα παίζεται παράλληλα με τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, που παίζεται με εξαιρετική επιτυχία, ενάμιση μήνα τώρα, από την «Παιδική-Νεανική Σκηνή», σε οργανωμένες πρωϊνές παραστάσεις για τους μαθητές των Σχολείων.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των παραστάσεων της «Νόρας» είναι:

Πέμπτη στις 7μ.μ με γενική λαϊκή είσοδο μόνο 5 €, την Παρασκευή & Σάββατο στις 9 μ.μ & την Κυριακή στις 7 το απόγευμα, με είσοδο 8€ και 5€ για τα παιδιά, μαθητές -φοιτητές και ανέργους.

Επίσης ισχύουν και τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α.

Η παράσταση ανεβαίνει σε απόδοση κειμένου και σκηνοθεσία του Χάρη Κυριακίδη, σκηνικά Στέλιου Μπουρλή, κοστούμια Βάνας Καταραχιά, επιμέλεια μουσικής Δημήτρη Παπαδούλη και χορογραφία-κινησιολογία της Αγγελικής Σαρήογλου.

Τους ρόλους του κλασσικού αυτού αριστουργήματος ερμηνεύουν μοναδικά οι ηθοποιοί: Εύα Τριανταφύλλου (Νόρα), Δημήτρης Φωτίου (Τόρβαλτ), Βασίλης Σακκάς (Κρόγκσταντ), Έλενα Γράβαλου (Λίντε), Στέλιος Ντικούλης (Δόκτωρ-Ρανκ), Βάνα Καταραχιά (Οικονόμος-Ελένη).

Για τις εορταστικές ημέρες της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων θα δίνονται παραστάσεις από την Τετάρτη της πρεμιέρας έως και την Δευτέρα των Θεοφανείων, ενώ από την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, θα συνεχίσει το κανονικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα παραστάσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ