ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε κώμα ο Μίκαελ Σουμάχερ

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ραγδαία είναι η επιδείνωση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Κυριακής σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Όπως μετέδωσαν τα μεσάνυχτα το γαλλικό και το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 έχει πέσει σε κώμα λόγω βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη μετά το χτύπημα στο κεφάλι του πάνω σε βράχο.

Την κωματώδη κατάσταση της υγείας του επιβεβαιώνει και το Sky News, το οποίο επικαλείται δήλωση του μάνατζερ του πρώην άσου της F1, ο οποίος αποσύρθηκε για δεύτερη φορά από την ενεργό δράση το 2012.

Επίσης σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στο νοσοκομείο μεταβαίνει εσπευσμένα ειδικός χειρούργος από το Παρίσι για να επιληφθεί της εξαιρετικά κρίσιμης επέμβασης που θα πρέπει να γίνει άμεσα.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Μαριμπέλ των γαλλικών Άλπεων, όταν ο Γερμανός χτύπησε με το κεφάλι σε βράχο. Αμέσως μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Ο Σουμάχερ ήταν σοκαρισμένος, αλλά δεν έχασε τις αισθήσεις του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι απέφυγε τα χειρότερα λόγω του κράνους που φορούσε, όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε αισθητά στην συνέχεια.

(zougla.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις