ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στην παράταση πέρασε το εμπόδιο της Κοζάνης η ΑΕΛ (VIDEO)

Οι βυσσινί επικράτησαν με 1-2 και μάλιστα με ανατροπή, έχοντας ως επόμενο «εμπόδιο» στο κύπελλο τον Αγροτικό Αστέρα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές για την ΑΕΛ, με τον Γιώργο Στράντζαλη να βλέπει αρχικά τον Πλιάγκα στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια τον Παπαϊωάννου να αποχωρούν τραυματίες. Μάλιστα, ο τελευταίος είχε αντικαταστήσει τον Πλιάγκα και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Κόιτς!

Οι βυσσινί στο πρώτο μέρος αν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δέχθηκαν γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτο μέρους με πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής.

Το πέναλτι χρεώθηκε για χέρι του Ρούσση, ενώ την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραμπατζάκης που νίκησε τον Σικαλιά και έκανε το 1-0 με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρώτου μέρους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 1-0

Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα η ΑΕΛ θα μπορούσε να ισοφαρίσει όταν ο Νεμπεγλέρας σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπλέντι μόνος έστειλε την κεφαλιά πλάγια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Νεμπεγλέρας με δυνατό σουτ κατάφερε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα το παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 1-1

Στο 74′ χάθηκε καλή ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Κόιτς να εκτελεί φάουλ και τον Γκούρτσα να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Χωρίς τη μεγάλη φάση μέχρι το τέλος, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου με την έναρξή της, η ΑΕΛ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 1-2 με κεφαλιά – αυτογκολ του Κάλφα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 1-2

Περίπου 600 φίλαθλοι της ΑΕΛ βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Κοζάνης, ενώ πριν τον αγώνα σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια με τους φίλους της ΑΕΛ να σπάνε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να πηγαίνουν προς τους φίλους της Κοζάνης. Από τα γεγονότα, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο φίλαθλοι.

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπαλατσούκας του συνδέσμου Θεσπρωτίας με βοηθούς τους Τίκα (Θεσπρωτίας) και Γεωργαρά (Άρτας).

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανικάς, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (30′ λ.τ. Παπαϊωάννου, 54′ λ.τ. Κόιτς), Αραμπατζής (99’ Σαββίδης), Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι.

ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Βασιλίεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος Ι. (69’ Προβίδας), Μπουλγκουρίδης, Πιπινίκας (90+4’ Χαματάι), Ταφαρλής (104’ Ντεμιράι), Τσικόπουλος Η.

newsroom onlarissa.gr με πληροφορίες από arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις