ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σούλτης – Καλογιάννης: Το διαφαινόμενο «διαζύγιο» και η αιφνίδια υποψηφιότητα!

Τις πλέον κρίσιμες ώρες διάγει το εγχείρημα του ενωτικού ψηφοδελτίου στο δήμο Λαρισαίων.

Οι αλλεπάλληλες επιστολές των τελευταίων μηνών, με αποκορύφωμα αυτή από την παράταξη της «Πράσινης Πόλης», έχει καταδείξει με τον πλέον περίτρανο τρόπο τον εξαιρετικά μεγάλο βαθμό δυσκολίας της προσπάθειας.

Το μήνυμα των Οικολόγων πως δεν είναι διατεθειμένοι να διαδραματίσουν το ρόλο του «διαιτητή» μεταξύ της «Λαρισαίων Πόλης» και της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», αλλά και τα όσα προηγήθηκαν με το ζήτημα του τρόπου επιλογής του επικεφαλής, βάζουν ουσιαστικά την όλη προσπάθεια εκτός τροχιάς, επιβεβαιώνοντας το… νόμο των πιθανοτήτων.

Με τις ομάδες εργασίας να μην μπορούν – όπως όλα δείχνουν – να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο του συγκερασμού απόψεων, οι τρεις δημοτικές παρατάξεις μέσα από τις επιστολές που είδαν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας προσπαθούν ξεκάθαρα να περιορίσουν τις αναμενόμενες απώλειες από την ενδεχόμενη αποτυχία των διαπραγματεύσεων.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, στη Λαρισαίων Πόλις επικρατεί αναβρασμός μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με τον Γιώργο Σούλτη να έχει έτοιμη στο συρτάρι του νέα ανακοίνωση – απάντηση.

Άπαντες βρίσκονται κρεμασμένοι σε ένα… ακουστικό, περιμένοντας την αντίδραση των άλλων πλευρών, ενώ το βράδυ της Κυριακής είναι προγραμματισμένη μία εξαιρετικά κρίσιμη συνάντηση των ομάδων εργασίας, από την οποία εκτιμάται πως θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ… ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Όλα τα παραπάνω έχουν κινητοποιήσει τους μηχανισμούς των δύο μεγαλυτέρων παρατάξεων, οι οποίοι έχουν ήδη εκπονήσει σχέδια «επόμενης ημέρας», σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί η συνεργασία.

Καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν την Κυριακή στο onlarissa.gr, πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ανακοίνωσης τουλάχιστον μίας υποψηφιότητας στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, με στόχο κάποιοι «να προλάβουν τις εξελίξεις».

Οι ζυμώσεις – express που πραγματοποιούνται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε Λαρισαίων Πόλις και Ενωτική Πρωτοβουλία, φέρνουν στην επιφάνεια ακόμη και πρόσωπα από το πρόσφατο πολιτικό παρελθόν του τόπου, τα οποία φέρονται έτοιμα να αναλάβουν το ρόλο του επικεφαλής – ισχυρού πόλου, για την κατάρτιση ενός δημοτικού ψηφοδελτίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Απόστολος Ράιδος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις