ΛΑΡΙΣΑ

Ο Γιώργος Παγουλάτος ομιλητής της δεύτερης εκδήλωσης της «Πρωτοβουλίας των 58» στη Λάρισα

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Λάρισας, της Πρωτοβουλίας των 58 για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, με τον συντοπίτη, Καθηγητή του Πανεπιστήμιου Κρήτης, Αχιλλέα Γραβάνη.

Στη συνάντηση που ήταν ανοιχτή, σε όλα τα μέλη που υπέγραψαν την φόρμα-αίτηση εγγραφής στην ηλεκτρονική διεύθυνση kentro.aristera. gr/start, έγινε διεξοδική συζήτηση και αναπτύχθηκε έντονος και ειλικρινής προβληματισμός για όλα τα θέματα και τα προβλήματα που υφίστανται στην προσπάθεια για την δημιουργία της «ελιάς».

Ο Αχ. Γραβάνης ενημέρωσε, τη Συντονιστική Επιτροπή και τα μέλη που προσήλθαν, για τον προγραμματισμό, των πολιτικών διαδικασιών που αποφασίστηκαν στη συνάντηση των «58» στην Αθήνα στις 22-12-13.

Εκεί δρομολογήθηκε η συγκρότηση τριών Επιτροπών για την επεξεργασία πολιτικών θέσεων στα εξής βασικά πολιτικά θέματα:

1. Κράτος/πολιτικό σύστημα

2. Οικονομία: νέα παραγωγική βάση/νέα οικονομία/ανεργία.

3. Ποιά Ελλάδα σε ποιά Ευρώπη.

Οι προτάσεις θα αποτελέσουν τον Ιανουάριο το αντικείμενο διαβούλευσης (για προσθήκες ή αλλαγές και περαιτέρω εξειδίκευση) στις κατά τόπους Συντονιστικές Επιτροπές της Πρωτοβουλίας καθώς και στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που προγραμματίζεται περί τα τέλη Φεβρουαρίου.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Όπως ανακοίνωσε εξάλλου η συντονιστική επιτροπή, προγραμματίστηκε η 2η ανοικτή εκδήλωση της Πρωτοβουλίας των 58 στη Λάρισα, στις 24 Ιανουαρίου 2014 με κεντρικό ομιλητή τον κ. Γιώργο Παγουλάτο (φωτό), Καθηγητή Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ένας από τους υπογράφοντες τη διακήρυξη της κίνησης «των 58».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις