ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έβαλε γκολ και … κουρεύτηκε!

Ο πιο απίθανος πανηγυρισμός

Είχε τραβήξει τόσες φορές τα μαλλιά του εξαιτίας της αστοχίας του το γήπεδο, που ο Τομ Χάντλστοουν είχε δώσει μία πολύ σοβαρή υπόσχεση. Μόλις θα κατάφερνε επιτέλους να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, θα αποχωριζόταν την ιδιαίτερα πλούσια κόμη του. Και το έκανε, μέσα στο γήπεδο!

Ο παίκτης της Χαλ κατείχε ένα ιδιαίτερο ρεκόρ, αφού έπειτα από 18 αγωνιστικές στην Premier League ήταν ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα σουτ- 18- αλλά χωρίς να έχει πετύχει ούτε ένα γκολ. Ανήμερα των 27ων γενεθλίων του ο Χάντλστοουν έσπασε την κατάρα και πανηγύρισε όπως είχε υποσχεθεί: με ένα κούρεμα!

Στο σαββατιάτικο θρίαμβο της Χαλ επί της Φούλαμ με 6-0, ο Άγγλος μέσος κατάφερε τελικά να βάλει γκολ, έπειτα από 54 παιχνίδια, και έδειξε πως σοβαρολογούσε όταν δήλωνε πως μόλις σκοράρει θα αλλάξει λουκ.

Λίγα δευτερόλεπτα αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πλησίασε τον πάγκο και ο φυσιοθεραπευτής της Χαλ, Ρομπ Πράις, ανέλαβε να κάνει την αρχή. Με ένα ψαλίδι αφαίρεσε μερικές τούφες από τα μαλλιά του παίκτη.

Μάλιστα, το κούρεμα του Χάντλστοουν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και για έναν ακόμη λόγο. Το 2011 ξεκίνησε να αφήνει «άφρο» μαλλί, στο πλαίσιο μίας εκστρατείας κατά του καρκίνου, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων.

(sport24.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις