ΚΟΣΜΟΣ

Το μωρό του πορτ μπαγκάζ που έχει σοκάρει όλη τη Γαλλία

Η μητέρα του το μεγάλωνε εκεί χωρίς να το γνωρίζει η υπόλοιπη οικογένεια

«Έχω χάσει τον ύπνο μου! Ακόμα δεν φεύγει από τα μάτια μου η εικόνα ενός μωρού μέσα στο πορτ μπαγκάζ το οποίο – άσπρο σαν το πανί – δεν μπορεί να κρατήσει το κεφαλάκι του όρθιο και με τα ματάκια του γυρισμένα!»

Αυτά είναι τα λόγια του γάλλου μηχανικού αυτοκινήτων ο οποίος ανακάλυψε στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου το μωρό το οποίο μεγάλωνε η μάνα του εκεί και για το οποίο μιλάει όλη η Γαλλία και όλος ο κόσμος!

Η υπόθεση που συγκλονίζει εδώ και λίγα 24ωρα την γαλλική κοινωνία και όχι μόνο, με μια μάνα να μεγαλώνει το παιδί της σε ένα πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου και μάλιστα με την ίδια να πηγαίνει το αυτοκίνητο στο συνεργείο, με το μωρό μέσα σε άθλια κατάσταση σα να μην συμβαίνει τίποτα, έχει πολλές προεκτάσεις.

Ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η 45χρονη Ροζμαρί έκανε την κίνηση αυτή. Το έκανε γιατί είναι απλά ψυχικά ασταθής; Το έκανε, γιατί υποσυνείδητα ήθελε να ανακαλύψει κάποιος το μυστικό που έκρυβε στο πορτ μπαγκάζ;

Την δεύτερη εκδοχή την υποστηρίζουν πολλοί εγκληματολόγοι και ψυχολόγοι που ασχολούνται με την υπόθεση.

Ένα ερώτημα επίσης είναι εάν ο πατέρας γνώριζε την ύπαρξη του παιδιού. Ο 40χρονος Πορτογάλος, άνεργος και αλκοολικός, υποστηρίζει ότι δεν ήξερε τίποτα. Το ίδιο έχει υποστηρίξει και η μητέρα. Γιατί όμως το έκρυψε; Το έκανε γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα, ή γιατί ήθελε να προστατεύσει το παιδί της από εκείνον;

Όπως και να χει, το ζευγάρι έχει άλλα τρία παιδιά 4, 9 και 10 ετών τα οποία μετά το γεγονός αυτό δεν μένουν πια μαζί τους.

Ακόμα, ο πατέρας δεν έχει μιλήσει στις αρχές, αφού δεν ήταν νηφάλιος…

(newsit.gr)

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις